kapat
02.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Kardeşini gölgede bıraktı

Sosyetenin ünlü simalarından Ender Mermerci'nin, ortanca kızı Yosun, geçtiğimiz ay Fransız Oliver Reza ile evlendi. Kutlamalar ise 3 gün 3 gece süren davetlerle İstanbul'da yapıldı

Türkiye'nin en zengin ve gözde ailelerinden olan Mermerciler, magazin basının değişmez isimleri arasında yer alıyor. İlerleyen yaşına rağmen halen formu ve güzelliği ile kızları ile yarışan Ender Hanım, geçtiğimiz hafta İstanbul'a gelen yüzlerce yabancı konuğuna ev sahipliği yaptı. Geçtiğimiz ay Paris Belediye Sarayı'nda Lazare Freres Banque'de çalışan Lübnan asıllı Fransız Oliver Reza ile dünya evine giren ortanca kızı Yosun'un şerefine 3 gün 3 gece davet planlayan Ender Hanım, geçtiğimiz gece Kanlıca'daki muhteşem yalılarında yaklaşık 300 konuğun katıldığı bir kokteyl ile Yosun-Oliver Reza çiftinin şerefine ilk daveti verdi.

DÜN AKŞAM KINA GECESİ
Yosun ve Oliver Reza çiftinin ikinci daveti de dün gece Kuruçeşme Divan'da verildi. Yaklaşık 250 yabancı konuğun da bulunduğu geceye katılan 600 konuk adeta moda dergilerinden fırlamışcasına şıklık yarışı içindeydi. İki gece önce evlerinde verilen 'Hoşgeldin Kokteyli'nin ardınan, Reza çifti dün gece de Kuruçeşme Divan'da "Kına gecesi" olarak adlandırılan bir davet verdi. Vakko bünyesineki ve Bettina Hakko'nun sahibi olduğu Espace Düğün Organizasyon'un süslemelerini yaptığı gece, basına kapalı olarak gerçekleşti.

YARIN AKŞAM YALIDA PARTİ
3 gün 3 gece olarak planlanan davetin son ayağı da yarın akşam Büyükdere'deki Mermerci Ailesi'nin diğer evlerinde gerçekleşecek. İlk iki geceye davet edilmeyen konukların ağırlıkta olacağı Büyükdere'deki partiye, sosyetenin genç kuşak temsilcileri katılacak. Büyükdere'deki eğlence ile Mermerciler'in düğün davet telaşı da son bulmuş olacak. Mermerciler, daha sonra damat Oliver Reza'nın ailesiyle birlikte güney sahillerine inerek, ev sahipliklerine burada devam edecek.

Özay ORAL


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
kim
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
GREECARD
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır