kapat
02.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Kortlar Anna'sız kalacak

Kortların ödülsüz kraliçesi Rus raket Anna Kournikova, gittikçe artan sağlık sorunları nedeniyle tenisi bırakma noktasına geldi

Hem spor hem magazin basınını zor günler bekliyor. Artık, fotoğrafçılar tenis kortlarında Anna Kournikova'nın firikiğini yakalayabilmek için beklemeyecek. Çünkü kortlarda estirdiği fırtınanın yanı sıra, özel hayatıyla da gündemden hiç düşmeyen Rus sporcu Kournikova, tenisi bırakmayı düşünüyor. Bu, kimileri tarafından "İstediği başarıyı bir türlü yakalayamadığı için gidiyor" şeklinde yorumlansa da, bazıları da gerçekten onun bu kararına sakatlığının neden olduğuna inanıyor.

SIRTI AĞRIYOR
Geçtiğimiz gün sporcunun bağlı olduğu ajans tarafından yapılan açıklamada, Kournikova'nın erken emekliye ayrılmayı düşündüğü, çünkü sırtındaki sakatlık ve onun getirdiği ağrılar nedeniyle tenise daha fazla devam edemeyeceği belirtildi. 22 yaşındaki Rus sporcu, 7 yıldan bu yana hiç kupa kazanamamasına rağmen, güzelliği ile gündemdeki yerini koruyor.

2000 yılında dünya sıralamasında 8'inciyken, bu yıl 89'unculuğa düşen güzel raket, özel hayatına işinden daha fazla önem verdiği için eleştiriliyordu. Bu yıl sadece 5 turnuvaya katılabilen sporcunun ajansına göre, sırtındaki rahatsızlık onun bir daha tenis oynayamamasına dahi neden olabilir.

AŞK HAYATI İYİ
Menajeri Phil De Piccioto geçtiğimiz gün düzenlediği basın toplantısında Kournikova'nın kararını şöyle açıkladı "Geride bıraktığımız 6 ay, sağlık durumunun performansını ne kadar etkilediğini ortaya koydu. Şu anda sağlık durumu çok kötü değil. Ancak istediği gibi oynayamıyor. Antrenman yapamıyor. Bu şekilde devam etmektense, bırakmayı tercih edecek."

Rus sporcu, bu haberin yanı sıra, hareketli aşk hayatı ile de dikkat çekiyor. Latin müziğinin sevilen ve başarılı isimlerinden Enrique Iglesias ile uzun zamandır birlikte olan Anna'nın önümüzdeki eylül ayında evleneceği öne sürülüyordu. Bunun yanı sıra, sporcunun Amerikan Maxim dergisinin ağustos ayı kapağı için verdiği pozun da oldukça fazla ilgi toplayacağı ifade ediliyor.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
kim
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
GREECARD
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır