kapat
23.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Doğu'nun eğitimi için söylüyor

Dr. Ferhat Göçer söylüyor, Akbank destek veriyor, geliriyle Doğu'ya eğitim merkezi yapılıyor. Kars'ta Kız Yurdu'nun yapımına başlandı

Haftada üç gece Q Jazz Bar'da program yapan gündüzleri Haydarpaşa Numune Hastanesi'nde genel cerrahlık görevini yürüten tenor Dr. Ferhat Göçer'in başlattığı doğudan gelen sese kulak verin" adlı proje ses getirdi. Geçtiğimiz ay Sabancı Center'da kurduğu Metropol senfoni Orkestrası ile verdiği senfoni müzik konserinden elde edilen gelir Kars'da yapımına başlanan kız öğrenci yurdu için bağışlandı. Dr. Ferhat Göçer'in projesine Akbank ve çeşitli rotaryen kulüplerinin desteğiyle devam edilirken projenin ikinci ayağında Dr. Göçer'in memleketi Urfa var.

OXFORD YOLU
"Urfa'da Oxford yoktu ama Oxford'a giden yollar vardı. O yollardan da Oxford'a gidilemediyse biz de Oxford'u Urfa'ya götürürüz" diyerek ikinci konserinden elde edilecek olan geliri Urfa'da bir eğitim merkezinin yapımı için kullanacağını belirten Dr. Göçer, önümüzdeki günlerde hem de Servis"in yerli versiyonu için kamera karşısına geçecek hem de Hülya Avşar ve Cihan Ünal ile birlikte Fair Lady"i müzikali için sahneye çıkacak.

FİLM ÇEKİYOR
George Clooney'in başrolünü oynadığı Servis"in yerli versiyonunda bir hastanenin acil servis bölüm başkanını canlandıracak olan Dr. Ferhat Göçer, Fair Lady"de ise Dr. Higgins karakterini sahneleyecek. "Doğduğu yerde imkan olmadığı için okuyamama mazeretinin kadercilikten ibaret olduğunu dile getiren Dr. Ferhat Göçer, kadercilik felsefesinin yıkımı için özellikle Doğu'ya yapılan okulların sayısının ve kalitesinin artması gerektiğini belirtti.

Mehmet ÇALIŞKAN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler



Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır