kapat
23.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Polis onun, o ise kurbanın peşinde

Eşinin birlikte olduğu Rahim Tetik'in anne ve kardeşini öldüren Ali Özcan, karısını da vurdu. Şimdi Rahim'i arıyor

Fatih'te geçen hafta sokak ortasında kafasına kurşun sıkıldıktan sonra sırtından bıçaklanarak öldürülen Eda Özcan'ın ölümü film gibi bir olayı da su yüzüne çıkardı. Eda Özcan, 13 yaşında kendisinden 17 yaş büyük Ali Özcan ile imam nikanıyla evlendirildi. Genç kadın bir süre sonra çay ocağı işleten kocasından Arzu isimli kızını dünyaya getirdi. Ardından da ikinci çocukları Mustafa'ya hamile kaldı. Eda Özcan'ın yaşı tutmadığı için uzun süre nikahsız olarak beraberliklerini sürdüren çift, 1998 yılında resmi nikah kıydılar.

Aşığına kaçtı
Ali Özcan'ın ekonomik kriz ile birlikte işleri kötüye gitmeye başladı. Sonunda da çay ocağını kapatmak zorunda kaldı. Tam bu sırada Eda Özcan, Rahim Tetik'le birlikte olmaya başladı. Karısının kaçtığını öğrenince çılgına dönen 42 yaşındaki Ali Özcan, aşıkların peşine düştü. Öfkeli koca, yaklaşık bir ay önce Rahim Tetik'in 55 yaşındaki annesi Sebahat Tetik'i konuşmak için yengesinin evine çağırdı. Anne Tetik, 28 yaşındaki kızı Azize Tetik'i de yanına alarak Özcan'ın ağabeyine ait eve gitti. Ali Özcan, anne kızı kurşun yağmuruna tuttu. 14 mermi isabet eden iki kadın ölürken, Ali Özcan, kayıplara karıştı.

Dönmek istedi
Tüm bu olanlar üzerine pişmanlık duymaya başlayan Eda Özcan ise evine ve çocuklarına geri dönmeye karar verdi. Fatih'deki yakınları vasıtasıyla da kocasına eve dönmek istediğini iletti. İntikam peşinde koşan Ali Özcan da, eşinin teklifine olumlu yaklaştı. Çocuklarına ve eşine yeniden kavuşmanın heyecanını yaşayan Eda Özcan, geçtiğimiz hafta sonu başına geleceklerden habersiz Fatih'deki evlerine doğru yola çıkarken Ali Özcan, pusu kurdu.

Öfkeli koca aniden yoluna çıktığı Eda Özcan'ı sokak ortasında kurşun yağmuruna tuttu. Kanlar içerisinde kalarak yere yığılan genç kadının sırtına da bir bıçak saplayan Ali Özcan yeniden kayıplara karıştı.

Çevredekiler tarafından haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, cinayetin Ali Özcan tarafından işlendiğini belirlerken deneyimli dedektifler, öfkeli kocanın yeni hedefinin Rahim Tetik olduğunu tespit ettiler.

Ercan SARIKAYA


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler



Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır