kapat
23.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Vekili yıkan evlat acısı

CHP milletvekili Mehmet Yıldırım, 19 yaşındaki oğlu trafik kazasında ağır yaralanınca kalp krizi geçirdi

Meclis'in renkli simalarından CHP Kastamonu Milletvekili Mehmet Yıldırım eşine filmlerde rastlanabilecek acı dolu günler yaşıyor. İlk oğlunu trafik kazasında kaybeden Mehmet Yıldırım, aynı adı taşıyan ikinci oğlunun geçirdiği trafik kazasıyla yıkıldı. Yıldırım'ın 19 yaşındaki oğlu Nafiz Yıldırım geçirdiği bir trafik kazasında ağır yaralandı. Oğlu Nafiz'in başında üç gün üç gece bekleyen Yıldırım'ın yorgun yüreği daha fazla dayanamayarak isyan etti. Yıldırım, oğlunun başucunda beklerken kalp krizi geçirdi.

İLK OĞLU KAZADA ÖLDÜ
CHP Milletvekili Mehmet Yıldırım, oğlunun başına gelenlerle başa çıkmaya çalışırken, geçmişte yaşadığı benzer bir facianın da etkisiyle hayatının en zor günlerini yaşıyor. Yıldırım'ın uzun yıllar çocuğu olmadı. Yıldırım da çocuk özlemini biraz olsun gidermek için abisinin oğlunu evlat edindi. Yıldırım, evlat edindiği çocuğa Nafiz adını verdi. Ancak, Yıldırım, oğlu Nafiz'i 1982 yılında 18 yaşında bir trafik kazasında kaybetti.

O DA AYNI ADI TAŞIYORDU
Tanrı, Yıldırım çiftinin dualarını kabul etti ve iki yıl sonra erkek çocukları dünyaya geldi. İlk oğlunun acısını bir türlü unutamayan Yıldırım, dünyaya gelen çocuğa da Nafiz adını verdi. Ancak talihsizlik yine Yıldırım ailesinin peşini bırakmadı. Mehmet Yıldırım'ın liseyi yeni bitiren 19 yaşındaki oğlu Nafiz Yıldırım kullandığı özel otomobili ile Cumartesi günü Ankara'da OSTİM'de bir kamyonun altında girerek ağır yaralandı.

YÜREĞİ DAYANAMADI
Nafiz Yıldırım, Bayındır Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Baba Yıldırım da 3 gün 3 gece oğlunun başında bekledi. Ancak, Yıldırım'ın acılı yüreği daha fazla yaşadıklarına dayanamadı ve önceki gün kalp krizi geçirdi. Yıldırım da oğlu ile birlikte yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Fatih ERTÜRK


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler



Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır