kapat
23.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

En zengin iki aile düğünle birleşecek

İngilizler'in ünlü aileleri Rotschild ve Goldsmithler'in çocukları eylülde evleniyor. Damat Ben'in 2 milyar dolar, gelin Kate'in ise 25 milyon dolarlık serveti var.

On yılın en önemli ve görkemli düğünü İngiltere'de bu yaz sonunda gerçekleşiyor... Ülkenin en zengin aileleri Rotschild ve Goldsmith'lerin çocukları 20 Eylül'de evleneceklerini açıkladı. Ben Goldsmith ve Kate Rotschild, ülkenin ve Avrupa'nın en gözde bekarları arasında gösteriliyordu. Düğüne çağırılması beklenen 600 zengin ve sosyetik isme davetiyeler geçtiğimiz hafta gönderilmeye başlandı. İngiltere Veliaht Prensi Charles'ın da davet edilmesi beklenen düğüne gidebilmek için sosyetik isimler arasında adeta bir yarış yaşanıyor. Davet edilenlerse gecenin en şık ismi olabilmek için hazırlıklara şimdiden başladı.

23 yaşındaki Ben, Sir James Goldsmith'in oğlu. Finans ve süpermarket işleriyle dev bir servet kazanan baba Sir James, 1997'de öldüğünde büyük oğlu Zac, kızı Jemima ve küçük oğlu Ben'e 2 milyar dolarlık bir servet bıraktı. Aile mirası, kurulan vakıf tarafından yönetilirken Ben de işletmecilik ve organizasyon işlerinden kazandığı parayla servetini katladı. 20 yaşındaki Kate Rotschild ise Avrupa'nın en güçlü bankacı ailesinin kızı.

YALNIZCA YAKINLARI...
Gençliği, 1996'da 41 yaşındayken intihar eden babasının trajedisiyle geçti. Annesi ve iki kardeşiyle birlikte babasından 25 milyon dolardan fazla bir servet kaldı. İngiltere'nin en büyük iki hanedanlığı olarak gösterilen Rotschild ve Goldsmith ailelerinden bu evlilik, son on yılın en önemli düğünü olarak gösteriliyor. Yaşlarının çok genç olmasına rağmen çevreleri iki genci sorumluluk sahibi, modern ve alçakgönüllü olarak tanımlıyor. İkili, üç yıl önce bir akşam yemeği davetinde tanıştı. Bir yıl sonra da birlikte yaşamaya başladı. Nişan töreni, Ben'in annesinin adını taşıyan ülkenin en gözde gece kulüplerinden Annabel's'de yapıldı. Eylül'deki törene aileleri, yakın akrabaları ve dostlarının davet edileceği, basının girmemesi için de yoğun güvenlik önlemleri alınacağı belirtiliyor.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler



Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır