kapat
09.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI


TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL

Kolyesi katili ele verdi

Genc kadini altinlarini almak icin olduren katilin kimligi dusurdugu kolyeden belirlendi

KKTC'nin Girne kentinde 19 yasindaki genc kadin, 9 aylik bebeginin gozleri onunde evinde altinlari icin bogazi kesilerek olduruldu. Katilin kimligini olay yerine dusurdugu kolye ve altinlari bozdurmak icin gittigi kuyumcudaki goruntuler ele verdi. Turkiye'ye kactigi belirlenen katil zanlisinin memleketi Kahramanmaras'a gitmis olabilecegi ihtimali uzerine Maras polisi alarma gecti.

Tuyler urperten cinayet gectigimiz hafta Girne'ye bagli Alsancak kasabasinda meydana geldi. Hatice Sakalak (19) iki yil once Ali Sakalak (23) ile Kahramanmaras'in Caglayancerit Ilcesi'nde hayatini birlestirdi. Insaat isciligi yapan Ali Sakalak, agabeyi Erdogan Sakalak'in mermer isciligi yaptigi KKTC'de is bulunca, cift 15 ay once buraya yerlesti.

KATIL KONUK
9 ay once bir de bebekleri olan ciftin kaderi, Erdogan Sakalak'in yaninda calisan hemsehrisi Deniz Certen (29) ile kardesinin evine gelmesiyle degisti. Genc kadinin uzerindeki altin takilara goz koyan Certen, 1 Temmuz gunu Hatice Sakalak'in evde yalniz oldugu saate tekrar gelerek ekmek bicagiyla genc kadinin bogazini kesti ve 3 bilezik ile 2 yuzugu alarak kacti. Cinayeti gozleri onunde annesi oldurulen bebegin aglamalari ortaya cikardi. Evde yapilan aramada olay yerinde Certen'in kolyesi bulundu. Certen, altinlari bozdurdugu kentteki kuyumcunun guvenlik kamerasindan da tespit edildi. Turkiye'ye kactigi belirlenen Certen icin Kahramanmaras polisi de alarma gecti.


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sari Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayincilik ve Iletisim A.S. - Tum haklari saklidir