kapat
09.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI


TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL

Baba ile ogulun olum duellosu

Oglunu isten kovan emekli polis Piriaga Birinci ile oglu Mesut arasinda tartisma cikti. Karsilikli silahlarin cekildigi kavgada baba oldu, oglu agir yaralandi

Maltepe'de meydana gelen baba-ogul arasindaki duello gibi kavgada baba oldu, oglu agir yaralandi. Emniyet Amiri Piriaga ile oglu Mesut Birinci arasindaki silahli kavga onceki aksam 22.30 siralarinda, Maltepe Bagdat Caddesi Numara 218'deki Beyzade Ocakbasi Restoran'da yasandi. Kartal Asayis Buro Amirligi yaptigi ogrenilen Piriaga Birinci, Emniyet Amiri olduktan sonra emekli oldu. Maltepe'de Beyzade Ocakbasi Restoran'i acan Piriaga Birinci, yanina aldigi 20 yasindaki oglu Mesut Birinci ile isletmecilige basladi.

ILISKILERI BOZULDU
Baba ile ogul arasindaki bu isbirligi gectigimiz aylarda bir kadin nedeniyle bozuldu. Babasinin baska bir kadinla birlikte yasamasina itiraz eden Mesut Birinci, sik sik babasiyla tartismaya basladi. Bu kavgalardan biri, baba Piriaga Birinci'nin oglunu isten kovarak, yerine yegeni Ali Birinci'yi almasiyla son buldu. Babasinin davranislarindan rahatsiz olan, kendisini isten atarak yerine de yegenini almasini gururuna yediremeyen Mesut Birinci, 1 Temmuz 2003 Sali gunu restorana gelerek Ali Birinci'yi bicaklayarak ortadan kayboldu.

RESTORANI BASTI
Babasina olan hincini alamayan Mesut Birinci, Ali Birinci'yi bicaklamasindan tam alti gun sonra, bu kez de restorani basarak, babasina iki el ates acti. Oglunun kursunlarina hedef olan Piriaga Birinci de yaninda bulundurdugu beylik tabancasini cekerek bir el ates etti. Baba ile ogul arasindaki bu duello sirasinda seken kursunlardan biri 31 yasindaki komi Cevdet Kucuk'un bacagina, seken diger kursun ise yemek yiyen musteri 31 yasindaki Aydin Guzel'in boynuna isabet etti. Yaralilardan Piriaga, oglu Mesut Birinci ve Cevdet Kucuk Kartal Dr. Lutfi Kirdar Egitim ve Arastirma Hastanesi'ne kaldirilirken, yarali musteri Aydin Guzel ise Ozel Goksoy Hastanesi'ne kaldirildi.

Piriaga Birinci, yapilan tum mudahalelere ragmen kurtarilamadi. Gogsunden tek kursunla yaralanan Mesut Birinci ise yogun bakima alindi. Ayagindan yaralanan Cevdet Kucuk tedavisinin yapilmasindan sonra taburcu edildi. Ameliyata alinan Aydin Guzel'in saglik durumu ise iyiye gidiyor.

Ayhan SIMSEK


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sari Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayincilik ve Iletisim A.S. - Tum haklari saklidir