kapat
04.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

SAVAŞ AY


Tuhaf, garip, sarsıcı

Geçtiğimiz haftanın gündemine "Prisma" adlı kuruluş damgasını vurmuştu malum. Prisma'nın bir tarikat olup olmadığı, toplantılarına katılanların kim oldukları, neler yaptıkları uzun uzun araştırıldı, konuşuldu, yazılıp çizildi. Seyredenlerin anımsayacağı gibi biz de Prisma'yla ilgili bir televizyon programı yaptık. Bu programda Prisma'nın enine boyuna konuşulması bittikten sonra, bazı katılımcılar ortaya Dünya Kardeşlik Birliği Mevlana Yüce Vakfı adlı kuruluşla ilgili çarpıcı, sarsıcı iddialar attılar. Ancak süre kıtlığından detaylı olarak incelenemedi bu iddialar.

Yorum yapmayacağım
Sonra iş edindim ve o günden bu yana söz konusu kuruluşla ilgili hummalı bir 'dosya haber' çalışması içine girdim. Bugünkü yazımda konuyla ilgili bir yorum yapmayacağım. Sadece Dünya Kardeşlik Birliği Mevlana Yüce Vakfı adlı bu kuruluşun resmi internet sitesinde de anlattığı bazı fikirlerini açıklayacağım size. Önce okuyun, düşünün, yorumu önümüzdeki günlerde belki de birlikte yaparız. Ve ne oluyor? Neler oluyor? Kimseden neden gık çıkmıyor, diye sorarız birbirimize.

Hangi "Bilgi kitabı"?
Malum beyler bayanlar diyorlar ki "Bizim Bilgi kitabı adını taşıyan bir kitabımız vardır. Bilgi kitabı direkt RABBİN kitabıdır. Bu nedenle ALFA Kanalı'ndan yazdırılmıştır. Merkezi Güneşler Birliği - Evrensel Nizam Konseyi - Birleşik Nizam Konseyi, üçlü olarak müşterek çalışma yapan evrensel bir kadrodur. Buna Rahman Boyutu yani sistem denir. Bu boyuta direkt Allah'ın yansıma mekanizması olan Alfa Kanalı bağlıdır.

Uzaydan gelen kitap
Ve bugüne kadar planetimize hediye edilen tüm kutsal kitaplar yani ( Tevrat - Zebur - İncil - Kur'an ) bu kanaldan planetimize indirilmiştir. Bu kitaplar insanı eğitici, yetiştirici, bilinçlendirici ve bütünleştirici kutsal kitaplardır. Bilgi kitabı da aynı kanaldan yazdırılmış olmasına rağmen, tapılacak bir kitap değildir."

Kim bu Bacıana?
Diyorlar ki, bu kitabı bize gönderen güç "BACIANA" kod adlı 84 yaşında B.Ç adlı bir hanımefendinin eliyle ve fasikül fasikül yazdırdı. Rivayet ediliyor ki söz konusu kadının bedenine Mevlana'nın ruhu girmiş. Siz ister "deli saçması", ister "olabilir böyle düşünenler" deyin. Kitap legal bir şekilde elden ele dolaşıyor. Söz konusu kuruluş hem de uluslararası toplantılar, seminerler, paneller düzenliyor. Ve araştırdıkça işin içinden her düzeyde her konumda çok ünlü yüzler, isimler çıkıyor. Dedim ya bir yorum yapmayacağım bugün. Ama bakalım bakanlıklar, savcılıklar ve emniyet birimlerinin bu konuda yürüttüğü araştırmalar ve soruşturmalardan neler ve kimler çıkacak? Az sabredin, şaşıracak, sarsılacaksınız. Sadece siz, biz mi?.. Bütün dünya şoke olacak desem abartılı gelir değil mi? Ehh iyi. Bekleyin o zaman, peki...

Behlül'ün Yeri
Biri; Karı yer ne demek Behlül Abi? Behlül Abi Süha Özgermi gibi bir şey

Biri; Şenol Güneş'in Karıyeri yokmuş?

Behlül Abi; Zalimin zulmü varsa Şenol Hoca'da kariyer olmaz

Biri; Milli Takım Adidas'ı niye bıraktı peki?

Behlül Abi; Artık maçları Nike Nike almalıyız da ondan...


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır