kapat
04.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Emine Hanım'a 'ananas ve mango' getirdi

Başbakan Erdoğan, Portekiz'den hediye olarak eşine seviyor diye tropikal meyve getirdi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AB turu çerçevesinde yaptığı 2 günlük Portekiz gezisinden dönerken eşi Emine Erdoğan'a hediye olarak "ananas" ve "mango" getirdi.

Erdoğan, Devlet Başkanı Sampaio'ya vekalet eden Meclis Başkanı Amaral'ı ziyaretinde, odasındaki çiçeklerin güzelliği ve kokusundan etkilenerek "Bu güzel kokan çiçek nedir?" diye sordu. Amaral, "Bu benim çok sevdiğim, ananas meyvesinin çiçeğidir. Bu çiçek aşamasında çok güzel kokar ve ben odamdan eksik etmem" dedi. Bunun üzerine Erdoğan, "Benim eşim Emine Hanım da ananası çok sever" diye yanıt verdi. Başbakan Erdoğan'ın verdiği bu yanıt üzerine Amaral, görevlilere talimat vererek, Emine Erdoğan'a hediye edilmek üzere bölgede yetişen tropikal meyve olan "ananas" ve "mango" meyvelerinden bir koli hazırlanması talimatını verdi. Böylece Meclis Başkanı Amaral'ın gönderdiği "mango" ve "ananas" meyveleri Başbakan Erdoğan aracılığıyla Emine Erdoğan'a ulaştırıldı.

Portekiz Ulusal Meclis Başkanı Amaral, AB İnsan Hakları Komisyonu'nda Türkiye hakkında bir rapor hazırladığı, sorumlu olduğu dönemde hazırlanan bu raporun Türkiye aleyhine olduğu öğrenildi. Amaral'ın Erdoğan'a "İnsan hakları konusunda zamanla mesafe aldınız" dediği belirtildi.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır