kapat
04.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Amcasını utandırdı

AKP Milletvekili Kapusuz'un yeğeni, kız arkadaşının otomobilinin çekildiği otoparkı birbirine kattı

AK Parti Grup Başkanvekili Kayseri Milletvekili Salih Kapusuz'un yeğeni Gökay Kapusuz, kız arkadaşının otomobilinin çekildiği otoparkta kendisini Kapusuz'un oğlu olarak tanıtıp kavga çıkarınca karakolluk oldu.

Gökay Kapusuz'un kız arkadaşı Deniz Koçak, önceki akşam otomobili ile Beşiktaş'a gelerek Barbaros Bulvarı üzerinde park yasağı bulunan bir yere park edip dolaşmaya çıktı. Geri geldiğinde otomobilinin çekiciler tarafından götürüldüğünü öğrenen Koçak, Kapusuz'u arayarak yardım istedi. Hemen arkadaşının yanına gelen Gökay Kapusuz, otomobilin çekildiği Yıldız Otoparkı'na giderek kendisini Salih Kapusuz'un oğlu olarak tanıttı ve "Otomobili izinsiz nasıl çekersiniz?" diye bağırmaya başladı. Otopark görevlisi Hakan Şanlıer ile tartışmaya başlayan Kapusuz sinirini alamayınca da Şanlıer'i bir masanın altına sıkıştırarak darp etti.

Başından yaralanan Şanlıer, Beşiktaş Polis Merkezi'ne giderek, Gökay Kapusuz'dan şikayetçi oldu. Karakola gelen Kapusuz da Şanlıer'den kendisine bıçak çektiği gerekçesiyle şikayetçi olduğunu söyledi.

YALANI ORTAYA ÇIKTI
İfadesi alınan ve Salih Kapusuz'un oğlu değil yeğeni olduğunu ortaya çıkan Gökay Kapusuz, avukatı ile birlikte karakolu terk ederken, kendisini Başbakanlık Danışmanı olarak tanıtan bir kadının genç adamın yanından bir an olsun ayrılmaması dikkat çekti. Bu arada Gökay Kapusuz'un bir ay öncede aynı yerden otomobilinin çekildiği ve 36 milyon lira park, 32 milyon lira da trafik cezası ödediği öğrenildi. Kapusuz'un evine gönderilmesine karşın bıçak çektiği gerekçesiyle karakolda tutulan Hakan Şanlıer'in ağabeyi Osman Şanlıer "Bizim gibi korumasız insanların bu ülkede yaşamaya hakkı yok mu" diye yakındı.

Rıdvan TEZEL - Özer KILIÇ


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır