kapat
29.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Cordoba şoku

Beşiktaş'ın bonservisi için Boca Juniors ile 1.6 milyon dolara el sıkıştığı Oscar Cordoba, teknik direktör Lucescu'yu arayıp "İngiltere'ye gitmek istiyorum. Bana izin verin" dedi

Yedeğini tavsiye etti
Beşiktaş'la kalecisi Oscar Cordoba'nın arasına Arsenal girdi. Beşiktaş'ın 1.6 milyon $'a bonservisini Boca Juniors'tan aldığı ancak Konfederasyon Kupası nedeni ile sözleşme imzalama fırsatı bulamadığı Cordoba, Arsenal'in 2 milyon $'lık teklifini düşünmeden kabul etti. Dün Kolombiya'nın Türkiye'ye 2-1 yenildiği maç sonrası da Arsenal'a gideceğini açıklayan Cordoba, "Lucescu'yu arayıp herşeyi anlattım ve yedeğim Miguel Calero'yu tavsiye ettim. Beşiktaş'a da çok teşekkür ederim ama onlarla daha sözleşme imzalamamamıştım. Bu hayatımın teklifi" şeklinde konuştu.

Beşiktaş FIFA'ya gidiyor
Yönetimin umudu ise FIFA'da. Kulüp adına 5 avukat yarın Boca'ya verilen 1.6 milyon $'lık banka teminat mektubuyla birlikte 23 ve 25. maddelere dayanarak FIFA'ya "Cordoba sözleşmeli futbolcumuz. Arsenal'in tavrı centilmenliğe aykırı" diye itirazda bulunacak. Öte yandan Ali Eren ile de yollar resmen ayrıldı.

Fatih DOĞAN - Selçuk MANAV


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır