kapat
29.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Hooijdonk bitti

Alman hoca, telefonda görüştüğü golcü futbolcuyu, "Aradığın heyecansa F.Bahçe'de fazlası var" sözleriyle ikna etti. Daum, Ali Eren'i de takibe aldı

Gelişini erteledi
F.Bahçe, uzun süredir peşinde olduğu Hollandalı golcü Van Hooijdonk'un işini büyük ölçüde bitirdi. Önceki gün İstanbul'a gelmesi beklenen ancak uçaktan inmeyen teknik direktör Daum'un, Hollandalı futbolcu ile telefonla yaptığı uzun bir görüşme sonrasında sarı-lacivertli takıma gelmesi için söz aldığı bildirildi.

Yıldırım'dan garanti
Önce başkan Aziz Yıldırım'ı arayan Daum, maddi konularda her türlü garantiyi alıp, Van Hooijdonk'un telefon numarasını çevirdi. Hollandalı oyuncu, kendisine "F.Bahçe sana her yönüyle uyan bir kulüp. Maddi konularda hiçbir sorunun olmaz. Heyecan konusunda da istediğinden fazlasını bulursun" diyen Daum'un önerisine ılımlı yaklaştı.

Ali Eren de listede
F.Bahçe, Avrupa Kupaları'na katılmadığı için daha önceki görüşmelerde gelmeye yanaşmayan Van Hooijdonk'un, Daum'un sözleri karşısında çok etkilendiği ve "Gelirim" dediği bildirildi. Dün akşama doğru İstanbul'a gelen Daum'un, Beşiktaş'ın sözleşme imzalamadığı Ali Eren'i takibe aldığı ve transferini istediği belirtildi.

Deniz DERİNSU


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır