kapat
29.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Türkiye sizi çok seviyor

Milliler, 2. dakikada Tuncay'la öne geçti. Kolombiya 63'te Hernandez'le beraberliği sağladı. Okan, 86'da üçüncülüğü getiren golü kaydetti

Kamerunlu Foe'nin ölümüyle bütün havası kaçan Konfederasyon Kupası'nda üçüncülük maçı da tempo ve kalite olarak çok aşağılarda kaldı. Güney Kore ile 1 yıl önce oynadığımız üçüncülük maçında olduğu gibi Kolombiya karşılaşmasına da şok bir golle başladık. Cordoba'nın hatasında Tuncay topu ağlara gönderdiğinde kronometre 1.44'ü gösteriyordu.

Erken gol bizi rahatlatırken rakibi de baskı altına aldı. Özellikle soldan İbrahim'le etkili akınlar geliştiren Milli Takım, ilk yarıyı önde kapattı, ikinci yarıya durgun başladı. Kalemizdeki bir çok tehlikenin ardından Kolombiya'nın en organize geliştirdiği atakta Hernandez topu ağlara gönderdiğinde dakika 63'tü.

"Maç uzayacak" derken sahneye yine Tuncay-Okan ikilisi çıktı. İki yıldızın paslaşmasını harika bir plaseyle noktalayan Bursaspor'un usta golcüsü, Cordoba'yı avlarken Fransa karşısında kaçırdığı penaltıyı da affettiriyordu.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır