kapat
29.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Yaşasın Cumhuriyet sucukları

Cumhuriyet'in 80. yıl kutlamalarına devletin parası yetişmeyince, Cumhuriyet Sucukları, "Adımız Cumhuriyet, seve seve veririz" dedi

Hükümet, Cumhuriyet'in 80'nci yılını coşkulu ve görkemli etkinliklerle kutlama kararı aldı. Bu amaçla bir yandan genelge yayınlanırken, diğer yandan da Devlet Bakanı Beşir Atalay başkanlığında bir kutlama komitesi oluşturuldu. Ancak komite çalışmaya başlar başlamaz karşısına ödenek yetersizliği çıktı. Hazırlanan etkinlikler için mevcut bütçenin yetersiz kalması üzerine, Komite bu kez sponsor arayışına girdi. "Cumhuriyet hepimizin, hep birlikte daha da coşkulu kutlamalıyız" fikrinden yola çıkan komite, özel sektörü devreye sokma kararı aldı. Bu amaçla, sponsor olmaları için bankacılık sektörü ve iş dünyasından önde gelen isimlere teklif götürülmesi için görüş birliği oluştu. Bakan Atalay başkanlığındaki komite, düzenlenecek olan konferans, şenlik, tören, sempozyum, balo,sergi gibi faaliyetlere, sponsor kuruluşların ismini verecek ve etkinliklerin bu kuruluşların katkılarıyla yapıldığını duyuracak. 80'inci yıl etkinlikleri için hazırlanacak olan kataloglarda da bu kuruluşların katkıları da ayrıca dile getirilerek logoları yer alacak.

ADIMIZ CUMHURİYET
Komite'nin bu amaçla planladığı çalışmalar yürürken, olayı öğrenen, Cumhuriyet Sucukları, SABAH aracılığıyla "Seve seve" diyerek sponsorluğa talip oldu. Adını dünyaya duyuran Afyon Cumhuriyet Sucukları'nın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kocaşaban, SABAH'a şunları söyledi "Biz yıllar öncesinden ürünümüze Cumhuriyet adını koyduk. Bu, Cumhuriyet'e olan sevgimizin ve bağlılığımızın bir ifadesiydi. Bakanlığın sponsor aradığını duyunca, Cumhuriyet Sucukları'nın bu sponsorluğa en layık olanı olduğunu düşündük. Şirket olarak bu sponsorluğu seve seve yapabiliriz. İlgililerle görüşüp gerekli şartları öğrendikten sonra üzerimize düşen ne ise yapmaya hazırız. Cumhuriyetimizin 80. yılına layık bir kutlama olması en büyük dileğimizdir."

Erhan SEVEN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır