kapat
29.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Sen iste her şey çok güzel olur!

Ajda Pekkan, Şehrazat imzalı "Sen İste" single'ı ile karşımızda. CD'de şarkının üç ayrı versiyonu bulunuyor. Üçüncü versiyondaki yoruma dikkatinizi çekmek isterim.

Stüdyoda altyapılar için çalışılırken, Süperstar son derece hareketli bu şarkıyı slow bir parça gibi okumuş. Düzenlemeleri yapan Emre Irmak da şarkıyı bu yoruma göre düzenlemiş. Albümler piyasaya çıktığında genelde sanatçılar televizyon televizyon dolaşırlar. Süperstar ise ortalarda yok. Bu haftasonu Bodrum'da. İstanbul'a döndükten sonra da Okan Tapan ile birlikte Londra'ya uçacak.

Şehrazat yine döktürmüş
Bu arada "Sen İste" ile ilgili ilginç bir yorum var Bugüne kadar şarkılarda erkeklere meydan okuyan "Arkanı dön ve çık", "Seveceğim, gezeceğim, görürsün sana neler edeceğim" diyen kadın ilk kez kabullenir bir tavır içinde bakın neler söylüyor "Sen iste her şey çok güzel olur, Sen iste elbet bir yol bulunur, Yeter ki iste hiç de zor olmaz, Sen iste aşkım akan sular durur." Bomba şarkıların kadını Şehrazat gerçekten de süper bir şarkı yapmış. Ajda Pekkan belki çok fazla ortalarda olmayacak ama şarkısı bence bütün kulüplerde çalacak ve herkes dans edecek.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır