kapat
29.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Tarkan, Dudu ve Reina

Tarkan iki yıllık bir aradan sonra salı günü 'Dudu' adlı albümüyle sevenleriyle hasret giderecek

Tarkan iki yıl aradan sonra "Dudu" adlı albümüyle gündemde. Albümün tanıtımı pazartesi akşamı Reina'da yapılacak, salı günü de piyasada olacak. Tabii söz konusu kişi Tarkan olunca bin tane laf dolaşıyor ortada. Benim duyduklarım şunlar Tarkan Reina ile çok sıkı bir anlaşma yaptı. Kendi albüm tanıtımına kadar orada hiçbir büyük organizasyon yapılmamasını istedi. Bu nedenle bir düğün son anda iptal edildi. Albüm tanıtımını Reina'da yapmak için 100 bin dolar aldı. Başka hiçbir şarkıcının şarkısının çalınmamasını istedi, vs, vs. Araştırdım, düğünün iptal edildiği doğru. Ama diğer şarkıcıların şarkıları her gece çalınıyor. Tarkan'ın şirketi de 100 bin dolar aldıklarını yalanladı.

Kuaförü Amerika'dan geldi
Pazartesi gecesi Tarkan için Reina'da 4 bin kişi toplanacak ve bakalım neler olacak? Bu arada Tarkan'ın fotoğraflarına baktım, saçları dikkatimi çekti. Bu yeni saç stili Amerika'da yaşayan kuaför Mete Türkmen'e aitmiş. Türkmen Reina'daki büyük geceye Tarkan'ı hazırlamak için şimdi İstanbul'da.

Son birkaç hafta içinde pek çok albüm çıktı piyasaya. Önümüzdeki günlerde de yeni albümler çıkacak. Büyük kapışmalar yaşanacak. Ama Tarkan'ın şarkıları kadar haberleriyle de 'en çok konuşulanlar' arasında liste başı olacağına eminim. 12 Temmuz'da Çeşme Sea Side'daki konseri bile şimdiden çok konuşuluyor. Bu konser için Sea Side'a "Konsere giriş ücretleri benim, içki satışları sizin" şartını sürmüş Tarkan. Biletler 30 milyon liradan satılacak. Konsere en az 3 bin kişilik katılım bekleniyor. Çeşme'de pek çok yer o gece boş geçer diye program yapmayacakmış. Ve sözleri Nazan Öncel'e ait Dudu'dan çok sevdiğim bir dörtlük Her gün yağmur yağabilir, insan hata yapabilir, birbirimize tutunursak, belki güneş doğabilir.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır