kapat
29.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Hatırası kaldı

Girdiği evin sahibine tecavüze kalkışan hırsızı, vatandaşlar yakaladı. Ancak hırsız, teslim edildiği karakoldan kaçtı

Zeytinburnu'nda bir ay önce cezaevinden çıkan Aziz Yıldırım, hırsızlık amacıyla evine girdiği S.N.'ye tecavüze yeltendi. S.N. ile kızının imdat çığlıkları üzerine daireye giren apartman sakinleri, sabıkalı hırsızı evire çevire dövdükten sonra polise teslim ettiler. Ancak Yıldırım, yaklaşık iki saat kaldığı karakol nezarethanesinden tuvalete gitme bahanesiyle çıktıktan sonra pencereden atlayıp oradan uzaklaştı.

Olay dün sabaha karşı saat 05.30 sıralarında Zeytinburnu Telsiz Mahallesi'nde meydana geldi. Bir ay önce cezaevinden tahliye olan 25 yaşındaki Aziz Yıldırım ,alt katta bulunan dükkanın kepenklerinden tırmanarak 14 yaşındaki kızı ile birlikte yaşayan S.N.'nin evine girdi. Yıldırım evin içerisinde dolaşarak para ve değerli eşya ararken, çıkardığı sesler üzerine uyanan N.'yi silah tehdidiyle etkisiz hale getirdi. Silahı doğrulttuğu N.'den para ve ziynet eşyalarını isteyen Yıldırım genç kadından yalnız yaşadığı ve maddi durumunun iyi olmadığı yanıtını alınca sinirlendi ve N.'den soyunmasını istedi.

Yıldırım kendisine direnen N. ile boğuşurken kadının kızı da uyanarak çığlık atmaya başladı. Bağrışmalara koşan apartman sakinleri, ele geçirdikleri hırsızı döverek bağladıktan sonra polise teslim ettiler.

YİRMİ SABIKASI VARDI
Polis tarafından gözaltına alınarak Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü binası içinde yer alan Şehit Bülent Üstün Polis Merkezi'ne götürülen Aziz Yıldırım'ın, yirmi ayrı suçtan sabıkalı olduğu ve 25 Mayıs 2003'te hırsızlık suçundan tutuklu bulunduğu Metris Cezaevi'nden tahliye edildiği belirlendi. Yıldırım olayla ilgili sorgulamasının tamamlanmasının ardından nezarethaneye konuldu. Ancak genç adam sabah saatlerinde polislere tuvalet ihtiyacı olduğunu söyleyerek izin istedi. Nezarethanedeki hücresinden çıkarılarak karakolun içindeki tuvalete giden Yıldırım, pencereden atlayarak kayıplara karıştı.

Yılmaz KILIÇKAYA


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır