kapat
29.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

En centilmen soyguncu

Soyduğu tüm bankalarda önce müşteri gibi sıraya giren ve sonra da banka görevlilerine teşekkür edip çıkan centilmen hırsız yakalandı

Amerika'nın son zamanlardaki en çok aranan soyguncuları arasında yer alan Larkin Lloyd Derks (49) geçtiğimiz cuma günü ele geçirildi. Derks, banka soyarken kasanın önünde kibarca bekleyip, ardından da banka görevlilerine teşekkür etmesiyle tanınıyordu. Derks, dakikalarca torbaların dolmasını bekliyor, bu sırada bankada bulunan kimseyi rahatsız etmiyor "ilgilendiğiniz için teşekkür ederim" deyip hızla uzaklaşıyordu. Birkaç aydır aranan Derks, kaldığı küçük otelde yakalandı. Polisi karşısında görünce direnmeyen ve suçunu itiraf eden soyguncunun kefaletsiz yargılanacağı belirtildi. Derks'in bugüne kadar Florida eyaletinde 4 bankayı soyduğu kaydedildi.

UYUŞTURUCU ALMAK İÇİN SOYMUŞ
Aslında, Derks'in tek suçu banka soymak değil. Bugüne kadar 23 ayrı olaya adının karıştığı belirtiliyor. Ayrıca, uyuşturucu kullandığı, birkaç kez de uyuşturucu satarken tutuklandığı ifade ediliyor. Polis yetkililerine göre, Derks'in banka soymasının nedeni de uyuşturucu satın alabilmek. Avukat tutup tutmamakta kararsız olan centilmen soyguncunun ne kadar ceza alacağı bilinmiyor. Yetkililer, hakimin karar vermeden önce Derks'in daha önceki suçlarını da göz önünde bulunduracağının altını çiziyor.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır