kapat
27.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI


TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL

Silahimi sattirmam

Trabzon Teknik Direktoru Aybaba, "G.Saray, Besiktas ve F.Bahce kadar biz de ligde iddialiyiz. Gokdeniz gibi bir silahi neden rakibe satalim" dedi

Gokdeniz cok mutlu
Trabzonspor Tekniek Direktoru Samet Aybaba Dorukkaya Kampi'nda SABAH'a konustu. Ligde en az Besiktas, Galatasaray, Fenerbahce kadar sampiyonlukta iddiali olduklarini belirten Aybaba "Onun icin kadromuzda hicbir futbolcumuzu bu kuluplere kaptirmak niyetinde degiliz. Ve suphesini bile tasimiyoruz. Gokdeniz Trabzonspor'un son yillarda yetistirdigi yildiz futbolculardan biri. Gokdeniz'in, Galatasaray veya Fenerbahce'ye gitmesi demek dusmana silahinizi teslim etmek demektir. Kaldi ki Gokdeniz'de Trabzonspor'da cok mutlu olup, burada futbol yasamini surdurmek istiyor" dedi.

Transfer daha bitmedi
Transferin bitmedigini belirten Aybaba soyle konustu "Bu sene kadromuzu yine genc ve yetenekli oyuncularla takviye etme yoluna gittik. Bunlari kadromuza dahil ederken asla aceleci olmadik. Oyun yapimiza uygun olan futbolculari transfer ettik. Ama Trabzonspor icin transfer bitmedi. Ozellikle savunmamizin sol tarafini ve orta sahada beyin gorevini yapacak arkadaslara ihtiyacimiz var"

Fehmi OZGULER


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sari Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayincilik ve Iletisim A.S. - Tum haklari saklidir