kapat
27.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI


TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL

Aurelio'nun transferi arap sacina dondu

F.Bahce'nin imza attirdigi Brezilyali icin, Olaira kulubu, "Bizimle 2003 sonuna kadar sozlesmesi var" diye ortaya cikip, 1 milyon $ talep etti

Belge ile ortaya ciktilar
F.Bahce'nin dis transferde imza attirdigi tek isim olan Marco Aurelio'ya da puruz cikti. Brezilyali futbolcunun eski kulubu Olaira Atletico, Aurelio ile 2003 yili sonuna kadar sozlesmeleri oldugunu iddia ederek, F.Bahce'den 1 milyon $ bonservis bedeli talep etti. Brezilya kulubunun sporcu temsilcisi Eric Manesse, "F.Bahce ya 1 milyon $'i verir, ya da FIFA'ya basvururuz" seklinde konustu.

F.Bahce'den geri adim yok
Olaira kulubunun Brezilya Futbol Federasyonu kanaliyla Turkiye Futbol Federasyonu'na gonderdigi belge ise F.Bahce tarafindan ciddiye alinmadi. Sari-lacivertliler, Aurelio'nun Trabzonspor'a kiralanmadigini aksine Olaira tarafindan satildigini belirterek, "Sonra da kendi kendilerine sozlesmeyi uzatmislar. Bu usulsuzluktur. Biz federasyon kanali ile her turlu yasal islemi yapip, hukuk kurulunun da onayini aldiktan sonra Aurelio'ya imzayi attirdik. Biz de problem yok" dediler.

Deniz DERINSU


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sari Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayincilik ve Iletisim A.S. - Tum haklari saklidir