kapat
27.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI


TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL

Serhat: Beni cekemiyorlar

Daum'un F.Bahce'ye donmesini istedigi genc futbolcu, basinin bunu engellemeye calistigini soyledi

Daum'un takimin basina gelmesiyle geri donusu gundeme gelen Serhat, hakkindaki haberlerin art niyetli oldugunu iddia etti. Serhat internet sitesinde su aciklamalari yapti "Gecen gunlerde bir televizyon programina, F.Bahce taraftarlarina sakatligim hakkimda bilgi vermek, gelismelerden haberdar etmek icin katildim. Ancak programa baglandigimda hic de hak etmedigim davranislarla karsilastim.

Bomba gibi donecegim
Sorduklari sorularla beni koseye sikistirmaya calistilar. Oncelikle sunu soyleyeyim, ne yaparlarsa yapsinlar, ne derlerse desinler yeni sezonla birlikte karsilarinda bomba gibi bir Serhat Akin bulacaklar. Belki kimse bilmiyor ama ben F.Bahce'de 4 ay sakat sakat oynadim. B.Munih'in doktoru Wolwarth'a muayene olmama izin verilmedi ve zamanla biriken seyler sonucu da bilinen tatsiz olaylar meydana geldi.

4 ay sakat oynadim
Ama bu sure icinde ayagimi gostermedigim doktor kalmadi. Durumu inceleyen doktorlar risk almak istemedi ve tedavimi ustlenmedi. Koln'deki Mediapark kliniginde tedavime sifirdan basladim. Uzmanlarin soyledigine gore 4 hafta icinde ayagim tamamiyla iyilesecekmis. Ama maalesef bu durumda takimin sezon basi yapacagi hazirlik kampina katilamayacagim."


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sari Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayincilik ve Iletisim A.S. - Tum haklari saklidir