kapat
27.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI


TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL

Gokdeniz'e harclik

G.Saray ve F.Bahce'nin almak icin yaristigi fakat Trabzon'un israrla "Satmayacagiz" dedigi Gokdeniz'in hesabina sari-lacivertli kulup 500 bin dolar para yatirdi

Sumer; Satmayacagiz
Trabzonspor her firsatta satmayacagini soylese de Galatasaray ile Fenerbahce arasindaki Gokdeniz kavgasi gitgide kizisiyor. Sari-lacivertli takim mutlaka kadrosuna katmak istedigi yildiz icin kesenin agzini acti. Iddialara gore Fenerbahce Baskani Aziz Yildirim, su an Milli Takim ile Fransa'da olan Gokdeniz'in banka hesabina 500 bin dolar yatirdi. Kanarya, Gokdeniz icin Trabzon'a son olarak 3 milyon dolar para ve Ganali futbolcusu Johnson'u teklif etmisti. Fakat bordo-mavili takimin baskani bu teklife karsi sessiz kalmayi tercih etmisti.

Sir futbolcu Litmanen
Gokdeniz icin G.Saray ise Canaydin vasitasiyla bordo-mavili kulubun kapisini calmis ve 2 milyon $ para+Batista'yi onermisti. Fakat Sumer bu teklifi kabul etmemisti. Trabzon Teknik Direktoru Samet Aybaba da Batista'yi istemedigini yoneticilere soylemisti. Fransa'da Konfederasyon Kupasi'nda yildizi iyice parlayan Gokdeniz icin simdi Fenerbahce bir adim onde... Fakat Ozkan Sumer her firsatta, "Gokdeniz bize lazim. Satmayi dusunmuyoruz" sozleriyle fiyat arttirma politikasi uyguluyor. Bu arada F.Bahce'nin ismini sakladigi futbolcularin Santos'da oynayan Fabiano ve Finli Litmanen oldugu ogrenildi.

Zafer ERTEM


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sari Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayincilik ve Iletisim A.S. - Tum haklari saklidir