kapat
27.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI


TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL

Sampiyon gibiydik

Senol Gunes, ozellikle ikinci yarida cok iyi oynadiklarini belirterek, "Final gibi mac oldu. Oyuncularimi kutluyorum. Kupa alamadik ama cok sey kazandik" dedi

Milli Takim Teknik Direktoru Senol Gunes, mac sonrasi yaptigi aciklamada, "Fransa ile final oynamak isterdik. Ama izleyenler icin final gibi mac oldu. Beklenmedik hatalarla 3-1 geriye dustuk. Ikinci yarida kendi kisiligimizle oynadik ve hakimiyeti ele gecirdik. Bu maci kazanabilirdik. Galibiyeti iki takim da haketti. Fransa'ya finalde basari diliyoruz. Oyuncularimla gurur duyuyorum. Kupa alamadik ama cok sey kazandik. Genc oyuncular ve sistemimiz oturdu" yorumunda bulundu.

Bize top oynatmadilar
Fransa'nin hocasi Santini ise "Turkiye tam bekledigimiz gibi cikti. Mucadeleci ve inatci bir takim. Ikinci yarinin basinda golu bulunca tur icin heyecanlandilar. Zaten oldukca iyi oyunculara sahip bir takim. Ikinci yarida kurduklari takimla bize top oynatmadilar. Tuncay, Turkiye'nin gelecegi icin cok onemli bir futbolcu. Onun kiymetini bilmek gerek. Gelecekte Avrupa'yi sallayacak" diye konustu.


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sari Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayincilik ve Iletisim A.S. - Tum haklari saklidir