kapat
27.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI


TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL

Kismet degilmis

Henry ve Pires'in gollerine Ay-yildiz, 42'de Gokdeniz'le yanit verdi. Ama 1 dakika sonra Wiltord farki yine ikiye cikardi. 48'de Tuncay'la yeseren umitler, 89'da Okan'in kacan penaltisiyla sondu

Fransa'ya basari icin giden A Milli Takim, basarinin en buyugune cok yaklasti ama kacan bir penaltiyla final sansini kacirdi.

Stade de France'daki maca hizli baslayan ve ilk yarim saat cok etkili bir futbol oynayan evsahibi ozellikle savunmamizin sol kanadini cokerterek iki gol buldu. Once Pires'le gelisen atakta Henry aglarimizi havalandirdi. Ardindan golu atan Pires oldu. Bu iki gol de Playstatiton oyununda atilan golleri andiriyordu ve kalan dakikalar icin "Acaba yine 4-0 olacak mi?" sorusunu sordurtuyordu.

Neyse ki oyunu kontrol etmeye basladik ve ilk yarinin son bolumlerinde rakip kalede pozisyonlar bulduk. Gokdeniz'in once kafayla atmayi denedigi golu sag ayagiyla kaydettigi anda hepimiz havalardaydik. Ama sevincimiz sadece bir dakika surdu. 43'te golu bulup, 44'te farkin ikiye cikmasina engel olamadik.

Son saniyede Ergun'un nefis getirip ortaladigi topa Tuncay'in vurdugu kafa yandan disari giderken herkes "ah" cekiyordu.

Ikinci yariya da firtina gibi baslayan Milli Takim Tuncay'la harika bir gol daha bulup Fransa'yi sasirttik.

Bulent ve Alpay'la savunmayi kontrol eden Milli Takim butun hatlariyla rakibinin uzerine yuklendi. Ancak Fransizlar savunmayi iyi yapinca gol sansini uzun sure yakalayamadik. Son dakikalarda orta alani dahi gecemeyen evsahibi isliklar altinda macin son dudugunu beklerken Uruguayli hakemin penalti duduguyle havalara sicradik.

Hepimizin uzatmada bir gol daha bulup finali hayal ettigi bir anda Okan topun basina geldi. Vurusunda Coupet bir tarafa top bir tarafa gidiyor ama 3 diregin arasindan gecmiyordu. Kral topu disari atmis Turkiye, Fransa'ya 3-2 yenilmisti.


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sari Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayincilik ve Iletisim A.S. - Tum haklari saklidir