kapat
27.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI


TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL

Prisma'nin yasal kaydi yokmus!

Defterdarligin vergi denetmenleri, Pinar Altug'la gundeme gelen ve sirketten cok bir "tarikat" oldugu ileri surulen Prisma'nin merkezine ani baskin yapti

MERCEK ALTINDA
Pinar Altug'un bosanmasiyla gundeme giren Prisma adiyla faaliyet gosteren organizasyonun merkezine baskin duzenlendi. Istanbul Defterdarligi'na bagli vergi denetmenleri, dun ogleden sonra Prisma'nin Seyrantepe, Ibrahim Karaoglunoglu Caddesi, 3 numaradaki merkezine ani olarak geldi. Medyada cikan haberleri ihbar kabul eden Defterdarlik ekipleri, organizasyona ait tum belge ve muhasebe kayitlarina el koydu.

SIRKET VAR AMA...
Defterdarlik ekipleri, yaptiklari incelemede, sirket olarak gorunen Prisma'nin gercekte herhangi bir yasal kaydi bulunmadigini saptadi. Oysa organizasyonun sosyete ile varlikli insanlara yonelik egitim seminerleri duzenledigi, katilimcilardan da 350 ile 750 dolar aldigi iddia ediliyordu. Defterdarlik yetkilileri, sirketle ilgili incelemelerin ardindan gerekli yasal islemlerin yapilacagini belirtti.

Nasil unlendi?
Cocuklar Duymasin'la unlunen eski Turkiye Guzeli Pinar Altug'un esinden bosanmasi bircok iddiayi beraberinde getirdi. Bunlardan biri Ceri Behar'la iliskisiydi. Behar ismi de "Prisma Seminerleri"ni gundeme tasidi. Kamuoyundan sakli kalan Prisma'nin, kendi felsefesi olan ve gizlilik prensibiyle calisan adeta bir tarikat oldugu one suruldu.


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sari Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayincilik ve Iletisim A.S. - Tum haklari saklidir