kapat
27.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI


TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL

Collina bu frikigi gormezden geldi

Dunyanin en basarili hakemlerinden biri olan Italyan Pierluigi Collina, esinin havuz basinda verdigi muthis frikige donup bakmadi bile

Takimlarimiza ugurlu geldigine inanan Turk halki basta olmak uzere dunyanin en cok sevilen ve en iyi hakemlerinden biri olarak gosterilen Collina, esinin frikigini gormedi. Isinde bir numara oldugu icin gectigimiz yil Brezilya ve Almanya arasinda oynanan Dunya Kupasi final macini da yoneten Italyan hakem, 43 yasindaki esi Dozy Collina'nin ustsuz guneslenmesine 'kart gostermedi.' Bayan Collina, paparazilere aldiris etmeden guneslenirken usta hakem de merakli bakislara aldiris etmeden gunesin keyfini cikardi. Italya'da liglerin bitmesiyle tatile cikan Collina, esiyle birlikte Sardunya Adasi'nda stres atiyor. Futbola olan askini her firsatta dile getiren Collina, bugune kadar 300 den fazla mac yoneterek buyuk bir basariya imza atti.

Kitabinda Turkiye'ye ovguler yagdirdi
Dunyaca unlu italyan hakem Pierluigi Collina, dun Roma'da tanitimi yapilan "Oyun Kurallarim, Futbol Bana Yasami Ogretti" adli kitabinda ulkemizden ovgu dolu sozlerle bahsetti. Turkiye de dahil olmak uzere toplam dokuz ulkeye yayin hakki satilan kitapta, 43 yasindaki hakem, kariyerinden yasadigi ilginc olaylara, Dunya Kupasi'ndan ozel zevklerine kadar her seyi anlatti.


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sari Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayincilik ve Iletisim A.S. - Tum haklari saklidir