kapat
22.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMÄ°


TÃœRKÄ°YE
DÃœNYA
POLÄ°TÄ°KA
SPOR
MEDYA
SERÄ° Ä°LANLAR
METEO
TRAFÄ°K
ÅžANS&OYUN
ACÄ°L TEL


Mister sürpriz

Erkeklerde son şampiyon Hewitt ve 11 yıldır kupaya hasret Agassi finale yakın. Ancak Nalbandian, Federer, Roddick, gibi sürprizlerle boğuşmak zorundalar

Erkeklerin iÅŸi zor
Wimbledon'un ateşi iyice yükseliyor. Yarın başlayacak olan sezonun 3.Grand Slam turnuvasında erkeklerde durum bayanlar kadar net değil. Son 10 yılın çimdeki fenomeni Pete Sampras'ın raketini dolaba kaldırmasından sonra Wimbledon her sene bir süprize kapı açıyor. Önceki sene seribaşı olmayan Hırvat Ivanisevic, geçen yıl da önceden çeyrek finali bile bulunmayan Hewitt kupayı götürmüşlerdi. Şimdi favori görünen Hewitt, ilk turda Ivo Karlovic karşısına çıkacak.

Agassi belki son kez
21 yaşındaki Avustralyalı'nın final yolundaki zorlu rakipleri Roddick ve Federer olacak. Turnuvanın 2 numarası Andre Agassi. 13.kez Wimbledon'da raket sallamaya hazırlanıyor. 11 yıldır şampiyonluğa hasret ABD'li raket, Londra'daki tek birinciliğini 1992'de kazanmıştı. 33'lük Agassi ilk turda evsahibi ülkeden Delgado ile oynayacak. Fransa Açık morali ile Londra'ya gelen İspanyol Ferrero ise yarı final yolunda Henman, Nalbandian, Novak, Kafelnikov Agassi gibi isimlerle aynı torbada.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayıncılık ve İletişim A.Ş. - Tüm hakları saklıdır