kapat
22.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMÄ°


TÃœRKÄ°YE
DÃœNYA
POLÄ°TÄ°KA
SPOR
MEDYA
SERÄ° Ä°LANLAR
METEO
TRAFÄ°K
ÅžANS&OYUN
ACÄ°L TEL


Millet gemedi

80 bin kişilik stada giriş ücretsizdi, İstanbul'un dört bir yanından otobüs seferleri vardı ancak 10 milyonluk kentten 5 bin atletizmsever zor çıktı

Avrupa Milletler Kupası Atletizm Yarışları, dün Atatürk Olimpiyat Stadı'nda başladı. Ancak Türkiye'nin İkinci Lig'den Birinci Lig'e yükselmek için mücadele ettiği yarışlarda sporcularımız yalnız kaldı. Daha önce Galatasaray-Olympiakos maçına evsahipliği yapan 80 bin kişilik Olimpiyat Stadı'nın resmi açılışı da dün yapıldı. G.Saray maçında tüm trafiğin felç olmasına neden olan stadın çevresinde dün in cin top oynuyordu.

Süreyya'nın kredisi
Federasyon Vestel'in sponsorluğundaki yarışlar öncesi gereken tüm önlemleri almış, Belediye şehrin birçok bölgesinden stada otobüs seferleri koymuştu. Hava güzel, yarışlar da ücretsizdi. Tüm bunlara rağmen 10 milyonu aşkın insanın yaşadığı İstanbul'da atletizme gönül veren 5 bin kişi çıktı. Federasyon Başkanı renk vermemeye çalışarak bugün için şu sözlerle destek istedi "Süreyya'yı sadece biz değil dünya izliyor. Onun ülkesindeki kredisi merak ediliyor. Tüm atletizmseverleri Olimpiyat Stadı'na bekliyoruz"

Umut GÃœNEÅž


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayıncılık ve İletişim A.Ş. - Tüm hakları saklıdır