kapat
22.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMÄ°


TÃœRKÄ°YE
DÃœNYA
POLÄ°TÄ°KA
SPOR
MEDYA
SERÄ° Ä°LANLAR
METEO
TRAFÄ°K
ÅžANS&OYUN
ACÄ°L TEL


Terim'e 10 milyon $

Sarı-kırmızılı teknik adam Atatürk Stadı'nı dolduracak iki yıldız istiyor. Terim'in çok istediği Pepe'nin transferi olmazken, Van Hooijdonk&Reizeger için düğmeye basıldı

'Ä°stediÄŸin gibi kullan'
Dış transferde bu sezon çok sessiz kalan G.Saray, Brezilyalı sağ kanat oyuncusu Prates'i renklerine kattıktan sonra, tribünleri dolduracak bir santrfor ve bir stoper için 10 milyon $'lık kaynak yarattı. Başkan Canaydın, teknik direktör Fatih Terim ile yaptığı toplantıda, "Yabancı transferi için emrinde 10 milyon $ var. Bu parayı istediğin gibi kullan" dedi. Sarı-kırmızılı teknik adam da bunun ardından, elindeki listedeki futbolcuları tek tek eledi ve sadece iki mevkiye transfer yapmaya karar verdi.

Pepe olmadı
Gelecek sezon maçlarını 80 bin kişilik Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacaklarını da göz önüne alan Terim, bu para ile çok kaliteli bir santrfor ile takımın defanstaki sorunlarını çözecek bir stoper almaya karar verdi. Ancak stoper transferinde Terim'in çok istemesine rağmen sarı-kırmızılılar Pepe ile anlaşmaya varamadı. Şimdilik en en kuvvetli aday Reizeger. Santrfor için favori ise Van Hooijdonk.

Hedef Ä°spanya
İkinci başkanı Ali Dürüst de, öncelikle bir stoper ve santrfor aradıklarını söyleyerek, "Pepe adaylarımızdan biriydi ancak kendisinin transferinden sonuç alamadık" dedi. Dürüst, "Van Hooijdonk da ilgilendiğimiz isimlerden biri. Transferlerin kampa kadar yetişmesi gibi bir düşüncemiz yok. Transfer konusunda çok titiziz. İspanya Ligi'nin bitmesini, ayrıca futbolcuların tatilden dönmesini bekliyoruz" diye konuştu.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayıncılık ve İletişim A.Ş. - Tüm hakları saklıdır