kapat
22.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMÄ°


TÃœRKÄ°YE
DÃœNYA
POLÄ°TÄ°KA
SPOR
MEDYA
SERÄ° Ä°LANLAR
METEO
TRAFÄ°K
ÅžANS&OYUN
ACÄ°L TEL


Bir numarayız

"Türkiye'nin lider kulübüyüz. Yerimizi de koruyacağız. Asıl amacımız Beşiktaş'ı dünya kulübü yapmaktır. Şampiyonluk küçük bir hedefti"

Her zaman öncüydük
Beşiktaş Başkanı Serdar Bilgili, SABAH'a iddialı açıklamalarda bulundu. 100 yıllık geçmişiyle Beşiktaş'ın, Türkiye'nin lider kulübü olduğunu iddia eden Bilgili, "Omuzlarımızda bunun sorumluluğu var. Biz Türk futbolunda öncü görevimizi yapmaya devam edeceğiz. Şu anda Türkiye'nin bir numarasıyız. Ama asıl amacımız bu değil. Biz üç sene önce 'dünya kulübü' olmak amacıyla yola çıktık. Bunun için kolkola verdik. Bu sezon yakaladığımız şampiyonluk bizim için küçük bir hedeften ibaretti" diye konuştu.

Çehremiz değişecek
Tesisleşme, kurumsallaşma gibi konularda çok önemli adımlar attıklarını söyleyen Beşiktaş Başkanı, "Amacımız Beşiktaş'ı kendi ayakları üzerinde duran güçlü bir dünya kulübü yapmak. Elimizde Beşiktaşımız'la ilgili çok önemli projeler var. Bundan sonra bu projeleride hayata geçirmek istiyoruz. Fulya Yatırım Ortaklığı projesi ve İnönü Stadı, Beşiktaş'ın bitirilmesi gereken öncelikli hedefleridir. Bunları gerçekleştirdiğimizde kulübün çehresi değişecek, mali yapısı güçlenecektir" ifadesini kullandı.

Sağlam temeller attık
Kulüpte sadece idari alanda değil sportif alanda da önemli işler yaptıklarını söyleyen Bilgili, "Uzun yıllar boyunca başarılı olacak bir takım oluşturmaya çalıştık. Bunun temellerini sağlam biçimde attık. Doğru yolda olduğumuzu da bu sezon elde ettiğimiz şampiyonlukla anladık. Durmak yok. Camia olarak birbirimizi hiç bırakmamamız gerekiyor. Hedeflerimize hep birlikte ulaşacağımıza inanıyorum" dedi.

Fatih DOÄžAN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayıncılık ve İletişim A.Ş. - Tüm hakları saklıdır