kapat
22.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMÄ°


TÃœRKÄ°YE
DÃœNYA
POLÄ°TÄ°KA
SPOR
MEDYA
SERÄ° Ä°LANLAR
METEO
TRAFÄ°K
ÅžANS&OYUN
ACÄ°L TEL


3 dakikalık defile için 50 bin dolar

Ünlü manken Naomi Campbell Türk tekstil ürünlerini tanıtmak için geliyor. Alacağı paraya, yanında getireceği yardımcılarının ücretleri dahil değil

Salı sabahı Amerika'dan Türkiye'ye gelecek olan dünyanın bir numaralı mankeni Naomi Campbell, Çırağan Sarayı'na yerleştikten sonra dinlenmeye çekilecek. Akşam Laila'ya gidecek olan Naomi Campbell, İTKİB Başkan Yardımcısı Kürşat Yılmaz ile birlikte yemek yiyecek. Ertesi gün Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen ile birlikte TÜYAP'da SİTA ve IF'nin ortaklaşa düzenleyeceği İç Giyim ile Dış Giyim Fuarı"nın açılışını yapacak. Öğleden sonra Esra Eron, Tuğçe Kazaz, Şenay Akay ve Çağla Şikel'in de katılacağı defileye çıkacak olan Naomi Campbell, podyumda üç kıyafet taşıyacak ve toplam 3 dakika kalacak.

AMAÇ DÜNYAYA TANITMAK
Defile sonrasında Sultanahmet ve Kapalıçarşı'yı gezdikten sonra Perşembe sabahı Amerika'ya dönmek üzere ülkemizden ayrılacak.

Naomi Campbell Türkiye'de kaldığı 38 saat içinde 50 bin dolar alacak. Campbell'in bir kuaförü, bir makyözü, bir asistanı, bir menaceri ve iki korumasının masrafları 50 bin doların dışında. Masraflarla birlikte Naomi Campell'in masrafları SİTA ve IF Fuarcılık'a 65 bin dolara gelmesi bekleniyor.

Türk tekstil sektörü TÜYAP'da düzenlenecek olan fuarı milad olarak kabul ediyor. İhracat bazında dünyada üçüncü olan Türk teksil söktörü, daha fazla ihracat yapmak için Naomi Campbell'i podyuma çıkararak dış basının da ilgisini fuara çekmek istiyor.

Mehmet ÇALIŞKAN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayıncılık ve İletişim A.Ş. - Tüm hakları saklıdır