kapat
22.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMÄ°


TÃœRKÄ°YE
DÃœNYA
POLÄ°TÄ°KA
SPOR
MEDYA
SERÄ° Ä°LANLAR
METEO
TRAFÄ°K
ÅžANS&OYUN
ACÄ°L TEL


Yıldız savaşları başlıyor

Çeşme ve Bodrum'da bir hareket bir hareket. Canlı müzik yapan mekanlar programlarını oluşturdu.

Bu kış Günay'da yaptıkları programda müthiş bir performans sergileyen Nükhet Duru ile Cenk Eren 4 Temmuz'da Çeşme Granada Beach'te programlarına başlıyor. Beş hafta boyunca cuma-cumartesi devam edecek olan bu sahne çalışması için hummalı bir hazırlık yapılıyor. Cenk sahne kostümleri için Amerika'ya giti.

Yeni albümünü tamamlayan Kenan Doğulu ise 27-28 Haziran'da Çeşme'de olacak. Nükhet Duru ile Cenk Eren'i Çeşme'ye götüren Ali Sayar Bodrum Polo 13'ün startını da 27 Haziran akşamı Serdar Ortaç ile veriyor.

SERDAR ORTAÇ'IN İSTEKLERİ
Bu yaz Bodrum'da Kenan Doğulu ile Serdar Ortaç rekabeti yaşanacak. Geçtiğimiz yıl da yine aynı mekanda sahne almışlardı. Ortaç, Kenan Doğulu'nun kendisinden daha fazla ücret alması nedeniyle sorun çıkartmıştı. Bu sene de "Kenan ne kadar alıyorsa ben de o kadar isterim" demiş. Sonunda Kenan Doğulu'nun istediği ücret Serdar'a da verilmiş. (Serdar'ın gönlünün rahat olması için de ikisinin menajeri bir araya gelmiş, anlaşma böyle imzalanmış.) Bu arada Serdar'ın günlüğü 280 Dolar olan Divan Palmira Otel'den başka bir yerde kalmayacağını söylemiş.

TARKAN'LA KENAN GELÄ°YOR
27 Haziran'da Serdar'ın sahne alacağı mekanda 4 Temmuz'da da Kenan Doğulu olacak. Polo 13'te haftanın üç günü sahne programı olan Kenan "Demedi Deme" adlı albümünü de tamamladı. Yeni şarkılarıyla Pazar günü Kilyos Solar Beach'te 5 bin kişilik bir konser vermeye hazırlanan Doğulu, Tarkan'la da büyük rekabet içine girecek. Çünkü onun konserinden bir gün sonra da Tarkan yeni albümünün tanıtımını yapacak.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayıncılık ve İletişim A.Ş. - Tüm hakları saklıdır