kapat
22.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMÄ°


TÃœRKÄ°YE
DÃœNYA
POLÄ°TÄ°KA
SPOR
MEDYA
SERÄ° Ä°LANLAR
METEO
TRAFÄ°K
ÅžANS&OYUN
ACÄ°L TEL


Ayna ayna söyle bana!

Seren yaşadıklarına onay vermeyen annesiyle yine dargın ve annesine göre gerçekleri göremiyor

Televizyon programında iyi bir performans gösteren ve yeteneklerinin farkına varan Seren, "Hatalarımdan ders aldım" diyordu. Seren akıllıdır, yüreği temizdir ve yeteneklidir. "Nihayet" demiştim onun anlattıklarından sonra, "Nihayet kendinin farkına vardın." Ama çok geçmeden aynı yanlışları yine yapmaya başladı. Cengiz İmren tecrübesinden sonra adı bu kez Berdan Mardini ile anılıyor. Yani aşk hayatındaki inişler ve çıkışlar devam ediyor.

Para musluÄŸu annesi
Tabii onun bu istikrarsız ruh hali iş hayatına da yansıyor, istediği adımları bir türlü atamıyor. Bugünlerde yanında modacı olduğunu iddia eden Gülşah adında 22 yaşında bir kız dolaşıyor. Seren de yeni yetme şarkıcılar gibi kendini Gülşah'a teslim etmiş durumda. Geçmişte Seren'in arkadaşları tarafından nasıl kullanıldığını bilen anne Nevin Teoman, sesini kızına duyurmaya çalışıyor ama nafile... Seren annesiyle de konuşmuyor. Üstelik prensesler gibi yaşamının tüm masrafları hala annesi tarafından karşılanıyor.

Çekimde ayna istedi
10 gün önce Seren, kapak fotoğrafı çektirecekti. Sonradan öğrendim ki, çekim dört kez ertelenmiş. Sonuncusunda Gülşah, "Seren iki metre boyunda bir ayna istiyor" demiş. (Çekimlerde kendine bakacakmış.) Şimdi ben Seren için 2 metre boyunda, bir metre eninde bir ayna siparişi verdim.Üstüne başına bakması için değil, kendisiyle yüzleşmesi, gerçekleri görmesi için. Kendisine sürekli doğruları söyleyen annesinin yüzünü görmesi için... Belki işe yarar...


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayıncılık ve İletişim A.Ş. - Tüm hakları saklıdır