kapat
22.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMÄ°


TÃœRKÄ°YE
DÃœNYA
POLÄ°TÄ°KA
SPOR
MEDYA
SERÄ° Ä°LANLAR
METEO
TRAFÄ°K
ÅžANS&OYUN
ACÄ°L TEL


Türkiye'de hayat bu kadar ucuz...

Otomobiliyle stres atmaya çıkan genç, yol kenarında yürüyen bir aileyi yok etti

Afyon'un Çay ilçesinde 19 yaşındaki genç, önceki akşam "Stresliyim" diyerek babasından gezmek için aldığı otomobille dehşet saçtı. Önündeki aracı sollamak isterken direksiyon hakimiyetini kaybeden genç, yol kenarında yürüyen anne, baba ve 3 yaşındaki çocuğa çarparak ölümüne neden oldu. Korkunç kaza önceki akşam saat 18.30 sıralarında meydana geldi. Liseyi bitirdikten sonra üniversiteyi kazanamayan Gökhan G. (19) önceki gün babasından "Stresliyim, biraz gezeyim" diyerek arabayı istedi. Babasının olumsuz yanıt vermesine rağmen ısrar eden genç, otomobilin anahtarını kaptığı gibi soluğu dışarıda aldı.

SÜRÜCÜ TUTUKLANDI
Babasının 32 YC 540 plakalı otomobiliyle seyreden genç, Afyon Caddesi Mezarlık mevkii yanında önündeki aracı sollamak isterken direksiyon hakimiyetini kaybetti. Bu sırada kaldırımı olmayan yolun kenarında yürümekte olan Kocatepe Üniversitesi Çay Meslek Yüksekokulu'nda öğretim görevlisi Mehmet Arslan (35), Çağlayan İlköğretim Okulu'nda öğretmen olan eşi Arzu Arslan (32) ve çocukları Ethem Can Arslan'a (3) çarptı. Talihsiz anne baba ve oğulları yaklaşık 100 metre sürüklendi. Kazanın ardından otomobil yoldan çıkarken, genç çift ve çocukları feci şekilde can verdi.

Otomobil altında can veren ailenin yakınları kaza haberiyle yasa boğulurken, 3 yaşındaki Ethem Can'ın geçtiğimiz hafta doğumgünü olduğu öğrenildi.

Mehmet Emin GÃœZBEY


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayıncılık ve İletişim A.Ş. - Tüm hakları saklıdır