kapat
17.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMÄ°


TÃœRKÄ°YE
DÃœNYA
POLÄ°TÄ°KA
SPOR
MEDYA
SERÄ° Ä°LANLAR
METEO
TRAFÄ°K
ÅžANS&OYUN
ACÄ°L TEL


İdmanda büyük tatsızlık

Milli Takım'ın dün akşam yaptığı idman gergin geçti. İçeri alınmayan gurbetçiler Alpay ile küfürleşti.. Çalışma bitiminde otobüsün etrafını saran taraftarlar, takımı protesto etti

Milli Takım'ın dün akşam yaptığı idmanda olaylar çıktı. Çalışmayı izlemeye gelen yüzlerce gurbetçi içeri alınmayınca ortam gerildi. İdmanı tellerin arkasından izleyen gurbetçiler şut çalışması sırasında Alpay'a küfür ettiler. Bunun üzere milli futbolcu, olay yerine doğru yöneldi. Menajer Can Çobanoğlu, Alpay'ın önünü keserek gitmesini engelledi. Bu gelişme üzerine gurbetçiler tel örgülerin üzerine çıkarak idman sahasına girmek istedi. Bu sefer de devreye giren teknik direktör Şenol Güneş, "Bizler buraya çalışmaya geldik. Lütfen biraz anlayışlı olun. Takıma doğru dürüst idman yaptıramıyorum" dedi. Milli Takım bu olaylar üzerine çalışmaya devam etti.

Polis yetmedi
Fakat bu sefer de idmanın bitiminde milli takım otobüsünün etrafını saran taraftarlar, aracın hareket etmesini engelledi. Devreye Fransız polisi girdi ve taraftarları dağıtmak istedi. Ama başarılı olamadı ve otobüs kalabalığı yararak idman sahasından uzaklaşmak zorunda kaldı. Bu durumu çok sayıda gurbetçi protesto etti. Olaylar takımda moralleri bozdu.

Gürcan BİLGİÇ


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayıncılık ve İletişim A.Ş. - Tüm hakları saklıdır