kapat
17.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMÄ°


TÃœRKÄ°YE
DÃœNYA
POLÄ°TÄ°KA
SPOR
MEDYA
SERÄ° Ä°LANLAR
METEO
TRAFÄ°K
ÅžANS&OYUN
ACÄ°L TEL


Serhat hamlesi

Beşiktaş'ın da ilgilendiği F.Bahçeli oyuncu için Revivo'nun aracı olduğu, Serhat'ın FIFA'dan gerekli izni alınca Florya'ya gelip imzayı attığı ileri sürüldü

Bir süredir Serhat Akın ile ilgilenen Galatasaray'ın genç oyuncuya imza attırdığı iddia edildi. Revivo'nun "Serhat ile iyi bir ikili oluruz. Onu almanızda fayda var" sözleri üzerine harekete geçen sarı-kırmızılı yönetimin, Beşiktaş'ın da talip olduğu Serhat'ı önceki gün Antalya'dan İstanbul'a getirdiği, havalimanından lacivert renkli bir Clio marka araba ile Florya'ya taşınan milli oyuncuya burada imza attırıldığı öğrenildi.

Bonservisi elinde
Daum, Serhat'la çalışmak istediğini söylemiş ancak genç futbolcu, "Yıldırım olduğu sürece F.Bahçe'ye dönmem mümkün değil" ifadesini kullanmıştı. Serhat, FIFA'ya yaptığı "Paramı alamıyorum, bonservisimi istiyorum" başvurusu nedeniyle F.Bahçe'nin bankaya yatırdığı parayı da çekmemişti. Serhat'ın FIFA'dan gerekli izni aldığı, gizlenen imzanın ise bu hafta içinde açıklanacağı belirtiliyor.

Gökdeniz bitiyor
Trabzon ile G.Saray arasındaki Gökdeniz pazarlığı kıran kırana geçiyor. Son olarak G.Saray bu futbolcu için Batista+para önerdi. Fakat Trabzon, Batista'nın yanısıra bir futbolcu daha istedi. Aybaba da Gökdeniz'in gitmesine yeşil ışık yaktı. Cimbom'un Gökdeniz'i bitirmesi an meselesi. G.Saray'ın ayrıca Portekiz'in Maritimo takımında oynayan Pepe ile de temasa geçti.

Zafer ERTEM


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayıncılık ve İletişim A.Ş. - Tüm hakları saklıdır