kapat
17.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMÄ°


TÃœRKÄ°YE
DÃœNYA
POLÄ°TÄ°KA
SPOR
MEDYA
SERÄ° Ä°LANLAR
METEO
TRAFÄ°K
ÅžANS&OYUN
ACÄ°L TEL


Ağar'dan Yılmaz'a destek

DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, genel başkan seçildikten sonra gittiği memleketi Elazığ'da yolsuzlukla mücadele amacıyla özel birim kurulmasına destek çıktı.

Eski ANAP Genel Başkanı Mesut Yılmaz'ın Soruşturma Komisyonu'nda verdiği ifadede, "Yolsuzluklarla mücadele etmek amacıyla özel birim kurdum" açıklamasına dikkat çeken ağar, "Başbakan'ın daha etkin mücadele etmek için özel birim kurması normal" dedi ve şöyle devam etti "Ama özel birim kurdu da ne oldu? Yolsuzlukların önüne geçebildi mi? Hukuki altyapısı olmadan hiçbir başarı elde edilemez."

Ağar, Yolsuzlukları Araştırma Komisyonu'nun çalışmaları için de şunları söyledi "Yolsuzluk Komisyonu çalışmalarını sonuçlandırmak, halkı ikna etmek için birşeyler yapmalıdır. Hukuki altyapı olmadığı için bu komisyonlardan bir sonuç çıkmaz. 7 ay önce dokunulmazlık sınırlandırıl-masına ile ilgili yasa teklifini Meclis Başkanlığı'na AKP ve CHP yöneticilerine verdik. Ama 7 ay getti, ses soluk çıkmadı. Biz sanki bu dosyaları Fransız Parlamentosu'na verdik."

Cengiz UYSAL


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayıncılık ve İletişim A.Ş. - Tüm hakları saklıdır