kapat
17.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMÄ°


TÃœRKÄ°YE
DÃœNYA
POLÄ°TÄ°KA
SPOR
MEDYA
SERÄ° Ä°LANLAR
METEO
TRAFÄ°K
ÅžANS&OYUN
ACÄ°L TEL


Yılanlı Yalı'da soygun

Bebek'teki "Yılanlı Yalı"ya giren hırsızlar, evde bulunan hizmetçiyle bir misafiri bıçakla tehdip edip İşadamı Rahmi Koç'un hediye ettiği değerli tabloları alarak kayıplara karıştı

Bebek'te bulunan "Yılanlı Yalı" kimliği belirsiz kişiler tarafından soyuldu. Çalışanlardan Tülay Çakmakçı ile birlikte evde misafir olarak bulunan B. Fıratlı'yı bıçak ile tehdit ederek odaya kilitleyen hırsızlar, duvarda bulunan değerli tabloları alarak kaçtı. Hırsızlar, evde bulunan gizli kasayı buldular ancak açmayı başaramadılar.

KASAYI AÇAMADILAR
Yalının Rahmi Koç'un arkadaşı Azize Taylan'a ait olduğu ve hırsızların sabah erken saatlerde yalıya girdikleri tespit edildi. Tabloların değeri hakkında açıklama yapılmadı.

Önceki gün sabaha karşı meydana gelen olayda hırsızlar, "Yılanlı Yalı"nın ikinci katındaki pencereden içeriye girdi. Bir süre kıymetli eşya arayan hırsızlar, evde bir odada para kasası buldu. Kasanın kilidini bulamayan iki hırsız, evde görevli Tülay Çakmakçı ile Alman uyruklu B. Fıratlı'yı uyandırdı. Bıçakla iki kadını tehdit eden saldırganlar, para kasasının anahtarını istediler. Ancak evde bulunan hizmetçi anahtarların ev sahibesi Azize Taylan'da bulunduğunu söylediler.

BEÅž TABLO ALINDI
İki hırsız, tüm aramalara rağmen anahtarı bulamadılar. Daha sonra evin duvarlarını süsleyen tabloların orijinal olduğunu anlayan iki hırsız, tablolardan beşini çerçevelerinin iç tarafından keserek yanlarına aldılar. Daha sonra yalıdan ayrılan iki hırsız izlerini kaybetmeyi başardı. Olaydan sonra harekete geçen polis, uzun süre çevrede araştırma yapmasına rağmen iki hırsızın izine rastlayamadı.

Özer KILIÇ


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayıncılık ve İletişim A.Ş. - Tüm hakları saklıdır