kapat
17.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMÄ°


TÃœRKÄ°YE
DÃœNYA
POLÄ°TÄ°KA
SPOR
MEDYA
SERÄ° Ä°LANLAR
METEO
TRAFÄ°K
ÅžANS&OYUN
ACÄ°L TEL


Miras için yeğenini öldürdü

Silivri'de miras tartışması kanlı bitti. Remzi A. kardeşi ile 9 yaşındaki yeğeni Rıza'yı öldürüp kaçtı

Silivri'nin Sayalar Köyü'nde dün sabah saatlerinde meydana gelen olayda, dedelerinden miras kalan arazi konusunda iki kardeş ve yeğenleri arasında tartışma çıktı. Mal paylaşımı yüzünden kardeşleriyle bir süredir küs olan Remzi A. (70), kardeşi Recep A. (44) ile diğer kardeşi Hasan A'nın (45) 9 yaşındaki oğlu Rıza A.'yı tüfekle vurarak öldürdü.

Olay şöyle gelişti Remzi A., Silivri'nin Sayalar Köyü dışındaki dedelerinden miras kalan arazide çalışırken, traktör ile diğer kardeşleri Recep ve Hasan ile Hasan A.'nın çocukları Rıza (9) ve Ziya (6) geldi.

OLMAZ OLSUN BÖYLE AKRABA
Kardeşler daha traktörün üzerinden inmeden Remzi A.'nın tepkisi ile karşılaştılar. Kardeşleri ve yeğenlerinin konuşma önerisini reddeden Remzi A., görgü tanıklarının ifadelerine göre elindeki tüfeği kardeşlerine yönelterek tetiği iki kez çekti.

Remzi A.'nın tüfeğinden çıkan saçmalar, kardeşi Recep A. ile yeğeni Hasan A.'nın kanlar içinde yere düşmelerine neden oldu. Sabah saat 09.30 sıralarında meydana gelen olayda amca ve yeğen hemen can verdi. Remzi A., olaydan sonra kaçtı.

Ä°lhan UYGUN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayıncılık ve İletişim A.Ş. - Tüm hakları saklıdır