kapat
17.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMÄ°


TÃœRKÄ°YE
DÃœNYA
POLÄ°TÄ°KA
SPOR
MEDYA
SERÄ° Ä°LANLAR
METEO
TRAFÄ°K
ÅžANS&OYUN
ACÄ°L TEL


Film gibi rehine operasyonu

Gaziantep'te Ürdünlü bir işadamını inşaatta rehin tutan fidyeciler, baskına gelen üç kişilik polis ekibini de rehin aldı. Polisleri bir odaya kilitleyen çetenin elebaşı, işadamıyla birlikte kaçtı

Gaziantep'te Ürdün asıllı bir işadamının rehin alındığı yönündeki ihbar üzerine kontrol amacıyla bir inşaata giden üç kişilik polis ekibi de rehin alındı. Polisleri inşaatın bir odasına kilitleyen Serdar N. ve iki adamı daha sonra işadamıyla birlikte polis otosuna binerek kayıplara karıştı. Araç değiştiren zanlılardan ikisi Kilis yakınlarında kıskıvrak yakalandı. Ancak Serdar N. ve işadamını arama çalışmaları sürüyor.

Ä°NÅžAATA KÄ°LÄ°TLEDÄ°LER
Asayiş Şube Müdürlüğü sivil ekipleri dün Budak Mahallesi Ali Fuat Cebesoy Bulvarı'nda Hasan N.'ye ait inşaatta Ürdünlü bir işadamının rehin tutulduğuna dair telefon ihbarı aldı. Verilen adresi kontrol etmek üzere olay yerine giden üç kişilik ekip, inşaata çıktıklarında karşılarında silahlı Serdar N. ile adamlarını buldu. Polisleri rehin alan fidyeciler, bir odaya kilitledi. Daha sonra rehin tuttukları işadamıyla birlikte 27 DH 636 plakalı sivil polis aracına binerek oradan uzaklaştılar. Polis aracını Emek Mahallesi'nde terk eden zanlılar, burada 06 CFF 70 plakalı bir otomobile binerek kaçtı.

POLİSLER AÇIĞA ALINDI
Aldıkları ihbar üzerine kentin giriş ve çıkış noktalarını tutan polisler, işadamını kaçıran Mustafa T. ve Süleyman A. adlı iki kişiyi Kilis yakınlarında kıskıvrak yakaladı. Ancak Serdar N. ve işadamını arama çalışmaları sürüyor. Gaziantep Emniyet Müdürü Ali Kalkan, polislerin rehin alındığı ve sanıkların kaçtığı yolunda gelen bilgiler üzerine olay yerine giderek inceleme yaptı. Fidyecilerin kaçmasında ihmali olduğu görülen üç polis memurunun açığa alındığını belirten Emniyet Müdürü Kalkan, Serdar N. ve Ürdünlü işadamının arandığını bildirdi.

Meral KINACILAR


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayıncılık ve İletişim A.Ş. - Tüm hakları saklıdır