kapat
16.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL


ÖMER ÜRÜNDÜL


Olmadı...

Real Sociedad için zor bir maçtı. Celta Vigo güçlü bir takımdı. Son haftalarda da çok formdaydı. Ayrıca Şampiyonlar Ligi'ne kalabilmek için de kendilerine 3 puan gerekiyordu. Sociedad her zamanki gibi deplasman stratejisiyle kontrollü anlayışı ön planda tutuyordu. Ancak kaleci Westerveld'in arkadaşına çarparak kontrapiyede kalması erken skor dezavantajına neden oldu.

Devre sonuna kadar da oyuna istedikleri gibi de hükmedemediler ve üretkenlik sağlayamadılar. Real Sociedad ikinci yarıya oyunu tamamen karşı alana yıkarak başladı. Celta ise geride gömülü alan savunması uyguluyor, kontraatak planlarını işlerliğe koymaya çalışıyordu. Kısa sürede de bir geniş alan atağında farkı ikiye çıkardılar. Ancak Sociedad maçı bırakmadı. Tüm hırsıyla yüklenmeye devam etti. Nihat'ın attığı golle de umutlandı. Beraberlik golünü bulsa herşeyi lehine çevirecekti. Çünkü galibiyete ihtiyacı olan Celta da savunma tedbirlerini bırakacaktı. Ama yine bir kontraatağa yenik düştüler.

Nihat'ın golü bitime az süre kala yine bir umut oldu. Ama futbolcumuzun nefis bir şutunu kaleci kurtarınca yapacak bir şey kalmadı.

Sociedad kısıtlı kadrosuyla tüm sezon gösterdiği mükemmel performansını ne yazık ki aldığı bu yenilgi ile mutlu sona ulaştıramadı. Henüz herşey bitmedi ama artık şampiyonluk çok zor.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır