kapat
16.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL


Ve Rüştü Barça'da

Daha önce Rüştü ile el sıkışan Joan Laporta dün gece % 52.6 oy oranıyla Barcelona'nın yeni başkanı oldu. Transferi kesinleşen milli kaleci, "4+1 yıllık anlaşma yaptım" dedi

F.Bahçe 1.5 milyon $ verdi
Fenerbahçe ile Rüştü'nün yolları ayrıldı... Barcelona Kulübü'nde başkanlık seçimini Rüştü'nün daha önce görüşüp anlaştığı Joan Laporta kazandı. Başkan adayı iken "Rüştü ve Beckham'ı Barcelona'ya transfer edeceğim" diyen Laporta dün kulübün başına geçti. Barcelona'daki seçimleri beklediğini daha önce ifade eden Rüştü'ye de artık İspanya yolu göründü. Milli kaleci, Laporta ile yıllığı 2.5 milyon eurodan anlaşmıştı. Rüştü'ye F.Bahçe kulübü ise ilk yıl için 1.5 milyon dolar, ikinci yıl için ise 2 milyon dolar teklif etmişti. Şu anda Milli Takım ile Fransa'da olan Rüştü, Konfederasyon Kupası sonrası Barcelona'ya imza atacak.

İdeallerim için gidiyorum
Rüştü, Laporta'nın seçilmesinden sonra yaptığı açıklamada, "Laporta ile 4 artı 1 yıllığına anlaşmıştım. Bunu başkanım Aziz Yıldırım'a da görüşmemizde söyledim. F.Bahçe bana en iyi teklifi verdi. Ancak ideallerim için Barça'ya gitmek istediğimi ve seçimlerin sonucunu bekleyeceğimi belirttim. Laporta kazanamasaydı gitmeyecektim. Artık Türkiye'yi orada en iyi şekilde temsil etmek istiyorum" dedi. F.Bahçe'de Rüştü'nün yerine en kuvvetli adaylar Denizlili Heinen, Hırvat Pletikosa ve eski Beşiktaşlı Asper.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır