kapat
16.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL


Beşiktaş'ın hakkıydı

G.Saray'ın genç yıldızı Volkan, "Şampiyonluğa çok yaklaştık ama olmadı. Kupayı kazanan her zaman haklıdır" derken, Zidane lakabını çok sevdiğini açıkladı

G.Saray'daki performansı ile A Milli Takım'a yükselen Volkan Arslan, hızlı yükselişinin kendisini bile şaşırttığını söyledi. Ay-yıldızlı formayı giymenin kendisine ayrı bir gurur verdiğini vurgulayan Volkan, "Eğer yorgunum derseniz psikolojik olarak yorulursunuz. Ben bunu yapmam" açıklamasında bulundu.

Beşiktaş maçında gördüğü kırmızı kartı unutamadığını hatırlatan genç oyuncuya, "Eleştirmek için fırsat bekleyenler var ve beni yerden yere vurdular. Ama o olayda kendimi tutamazdım. Ümit Karan'ı 5-6 kişi aralarına almış resmen taciz ediyorlardı. Kimseye vurmadım, sadece ittim ama hayatımın en komik kararıyla oyundan atıldım" şeklinde konuştu.

Şampiyonlar Ligi gibi üst düzey oyuncuların bulunduğu ligde oynama fikrinin kendisini heyecanlandırdığını söyleyen Volkan, yeni aldığı porsche araba için de, "Adana ve İzmit'te arabaya yoktu. İstanbul'da ise arabasız olmuyor. Şahin de alabilirdim ama alın terimi Porsche'ye yatırdım" ifadesini kullandı.

Her yıl olamayız ki
Volkan oynadıkları futbolla şampiyonluğa çok yaklaştıklarını vurgulayarak, "Kısmet değilmiş. Her sene şampiyon olacaksın diye bir kural da yok. Ligin sonunda kim şampiyon olursa o hak etmiş demektir. Bu konuda söylenecek şey yok zaten" dedi. Volkan taraftarın taktığı Zidane lakabına da değindi "Gayet hoş ve güzel bir yakıştırma."

Yaşar YALÇIN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır