kapat
16.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL


Lokomotif geldi

M.United'ın Beckham'ın yerine düşündüğü Danimarkalı yıldızı sarı-kırmızılılar kaptı. Rommedahl, 2 yıl önce G.Saray'ı perişan etmişti

Transferin suskun kulübü Galatasaray ilk bombayı patlattı ve 2 yıl önce Şampiyonlar Ligi'nde kendilerine kök söktüren Dennis Rommedahl ile anlaştı. Başkan Özhan Canaydın'ın "Biz reklam yapmayız. İmza günü yıldızlarımızı herkes görecek" sözünden iki gün sonra gerçekleşen şok transferin imza aşamasında olduğu öğrenildi.

Bonservisinin elinde olduğu belirtilen Rommedahl'ın önümüzdeki hafta İstanbul'a gelerek imza atması bekleniyor. İngiliz kulüplerinin de peşinde koştuğu Rommedahl için Manchester United devreye girdiği ve David Beckham'ın yerine Danimarkalı oyuncuyu monte etmeyi planladığı biliniyordu.

Taylor çok istemişti
Geçen yıl da Alpay'ın takımı Aston Villa, Rommedahl'a talip olmuş ancak PSV, 10 milyon pound değerindeki oyuncusu için Graham Taylor'a "Rommedahl satılık değil" yanıtını iletmişti.

G.Saray'ın 2 yıl önce PSV ile oynadığı ve 3-1 kaybettiği maçta Rommedahl gösterdiği müthiş performansla sarı-kırmızılı takımın yenilmesine yol açmıştı. PSV Kulübü, Rommedahl'ın sözleşmesinin 2005'e kadar olduğunu ileri sürüyor ancak bazı çevreler sözleşmenin opsiyonlu olduğunu ve Danimarkalı'nın istediği anda gidebileceğini söylüyor.

Hollanda'nın Voetbal İnternational gazetesinin PSV muhabiri Marco Timme de Rommedahl'ın ayrılmasının PSV'ye ve özellikle teknik direktör Guus Hiddink'e ağır bir darbe vuracağı görüşünde. Timme, "Müthiş bir sağ ayağa, inanılmaz bir hıza sahip. Zannediyorum 100 metreyi ondan daha hızlı koşan bir oyuncu yoktur. Üstelik her sezon ortalama 16 asistle oynar. Ondan hem sağ açık olarak hem de forvet olarak faydalanabilirsiniz. Tecrübesiyle Avrupa Kupası maçlarında daha çok ön plana çıkar ve takımı rahatlatır. İngiliz kulüpleri uzun süredir peşindeydi. Galatasaray bu transferi gerçekleştirirse büyük iş yapmış olacak" diye konuştu.

Yaşar YALÇIN - Galip ÖZTÜRK


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır