kapat
16.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL


Düğün dönüşü facia

Bağcılar'da bir yakınlarının düğününden dönenleri taşıyan otobüs kamyona çarptı. Kazada 4 kişi öldü, 27 kişi de yaralandı

Aşırı hız ve dikkatsizlik, önceki gün yine 4 can aldı. Bağcılar'da gerçekleşen bir düğünden dönen ve içinde 35 kişinin bulunduğu otobüs, aşırı hız deneniyle virajı alamadı. Önce duvara, ardından da park halindeki bir kamyona arkadan çarpan otobüste bulunan 2'si kadın 4 kişi yaşamını yitirdi, 27 kişi de yaralandı.

Bağcılar'da Töre 2 Düğün Salonu'nda bir yakınlarının düğününe katılan yaklaşık 35 kişi önceki gece 23.00 sıralarında Beykoz Dereseki Köyü'ndeki evlerine dönmek üzere yola çıktı. Beykoz Çubuklu Kireçocağı yolu kavşağına geldiklerinde Best Turizm'e ait yolcu otobüsü aşırı hız nedeniyle virajı alamadı. Sürücüsü tespit edilemeyen otobüs, içindeki yolcularla önce duvara, daha sonrada park halindeki 34 E 6155 plakalı kamyona arkadan çarptı.

Korkunç kaza sonrası ortalık can pazarına döndü. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yardımıyla dışarı çıkarılan yaralılar Beykoz Devlet Hastanesi, Beykoz SSK Hastanesi, Haydarpaşa Numune Hastanesi, Marmara Üniversitesi Hastanesi ve Kartal Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Beykoz Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Mustafa Çağlayan, Emine Seçkin ve Fatma Soylu kaybetti. Kartal Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ahmet Uysal da tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Korkunç kaza sonrası hastanelere kaldırılan 27 yaralının tedavisinin sürdüğü ve ikisinin hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Yaralıların isimleri söyle Mustafa Soylu, Hasan Soylu, Ferhan Soylu, Nurcan Soylu, Yusuf Soylu, Hüseyin Soylu, Hatice Soylu, Nilgün Akalın, Zuhal Akalın, İpek Akalın, Mustafa Tozan, Hüseyin Tozan, Türkan Tozan, Habibe Tozan, Betül Tozan, , Turan Kılıç, Recep Kılıç, Havva Kılıç, Erkan Kılıç, Cengiz Kılıç, Mehmet Kılıç, Bahri Ercan, Serdar Ercan, Vahdet Ercan, Aynur Ercan, Mükerrem Kızgın ve Kader Seçkin .

HATALI SOLLAMA
Antalya-Kemer Karoyulu girişinde önceki gece hatalı sollama yüzünden meydana gelen kazada ise iki otomobil çarpıştı. Kazada Bülent Sönmez, Okan Sönmez, Emel Tomgül ve Fahrettin Bilgin hayatını kaybetti. Harun Dilek, Aslı Sevinç ve Ertuğrul Çalışkan ise ağır yaralandı.

Ayhan ŞİMŞEK


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır