kapat
16.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL


Vestel reklamı hayatını değiştirdi

Vestel'in sahibi Ahmet Nazif Zorlu, markasının reklam filminde oynayan Şennur'u izleyip çok etkilenince; hem ona hem de yoksul ailesine yardım eli uzattı

Şampiyon atletimiz Süreyya Ayhan'ın yer aldığı Vestel'in reklam filmi, bir ailenin kaderini değiştirdi. Vestel'in patronu Ahmet Nazif Zorlu, reklamdaAyhan'ın çocukluğunu canlandıran Şennur Kocaoğlu'nu çok beğenince öğrenim giderlerini üstlendi, ailesine de yardımda bulundu.

BU KIZ KENDİNİ OYNUYOR
Reklam filmini hazırlayan PTOT Film uzmanları, Süreyya Ayhan'ın doğup büyüdüğü Çankırı'nın Korgun İlçesine benzer bir yer ararken, Tire-Selçuk arasındaki Büyükkale Köyü'nü buldular. Sonra Süreyya Ayhan'a benzeyen bir çocuk arandı. Yemişler Köyü'nden taşımalı sistem ile Büyükkale Köyü'ne gelen 3. sınıf öğrencisi Şennur Kocaoğlu'nun Süreyya Ayhan'a benzediği kararına varıldı ve Şennur'un reklam filminde oynamasına karar verildi.

Zorlu Grubu'nun patronu Ahmet Nazif Zorlu, reklam filminden herkesten daha çok etkilendi. Reklam filminde rol alan 10 yaşındaki küçük çocuğun gözlerindeki ışığı, pırıltıyı farkeden Zorlu, şunları söylüyordu

"O kız çocuğu nasıl koşuyor hiç dikkatlice baktınız mı? O kız çocuğunun kim olduğunu öğreneceğim ve okumasını üstleneceğim. O çocukta bir şey var, pırıltı var, 'Ben buyum' diyor gözleri. Sadece bir reklam değil, kendini oynuyor. Bu bakışı bir çocuğa asla yaptıramazsın; her seyredişimde tüylerim diken diken oluyor" demişti. Zorlu, sözlerinin arkasında durdu ve Şennur Kocaoğlu'nun eğitim masraflarını üstlendi. Ailesine de maddi açıdan destek sağlanarak, buzdolabı ve televizyon hediye edildi.

Tevfik TOKTAMIŞ - Nadir UYSAL


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır