kapat
15.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMÄ°


TÃœRKÄ°YE
DÃœNYA
POLÄ°TÄ°KA
SPOR
MEDYA
SERÄ° Ä°LANLAR
METEO
TRAFÄ°K
ÅžANS&OYUN
ACÄ°L TEL


Nihat için zafer günü

Real Sociedad, Celta'yı yener Real, Atletico'ya puan verirse Nihat ve Tayfun şampiyon olacak

Nihat ve Tayfun'lu Real Sociedad bitime iki hafta kala deplasmanda Şampiyonlar Ligi kovalayan Celta Vigo ile bu gece saat 2200'de karşı karşıya geliyor. 36. haftaya takipçisi Real Madrid'in bir puan önünde giren Bask ekibinde Nihat ilk 11'de forma giyerken, Tayfun yedekler arasında oturacak.

TRT 1'den naklen yayınlanacak karşılaşmadan Sociedad üç puanla ayrılıp, Real Madrid, Atletico Madrid karşısında puan kaybederse 21 yıl aradan sonra ilk lig şampiyonluğunu garantileyecek.

7 bin taraftar gidiyor
Real Sociedad'ın Celta Vigo ile oynayacağı karşılaşmaya San Sebastian'dan 7 bin taraftarın gideceği bildirildi. Mavi-beyazlılarda sakatlığı geçen Manchester United'ın talip olduğu Xabi Alonso bu akşam oynanacak mücadelede forma giyerken, liderin 4 puan gerisindeki Deportivo ise Athletic Bilbao ile deplasmanda kapışacak. Şampiyonluk yarışından uzaklaşan Deportivo en azından Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılabilmek için ikincilk kovalayacak.

UEFA Kupası mücadelesi veren Barcelona ise Şampiyonlar Ligi'ne katılma konusunda Celta Vigo ile çekişen Valencia'ya gidiyor. Bu arada Valencia başkanlık seçimini Jaime Orti kazandı. Nihat'ı alacağını iddia eden Paco Roig ise umduğunu bulamadı.

Galip ÖZTÜRK


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayıncılık ve İletişim A.Ş. - Tüm hakları saklıdır