kapat
15.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMÄ°


TÃœRKÄ°YE
DÃœNYA
POLÄ°TÄ°KA
SPOR
MEDYA
SERÄ° Ä°LANLAR
METEO
TRAFÄ°K
ÅžANS&OYUN
ACÄ°L TEL


İngilizler öfke kustu

Güneş'in "Türkiye'ye gelmemek için her yola başvuruyorlar" sözleri Ada'yı karıştırdı

The Sun; Türk sataşması
"İngilizler, Türkiye'ye gelmek istemiyor" diyen Şenol Güneş'in sözleri Ada'da sert tepki gördü. The Sun gazetesi, "İngilizlere Türk sataşması" başlığını kullandı. Makedonya karşısında oyunculara tribünlerden yabancı madde atıldığını hatırlatan gazete, UEFA sözcüsü Mike Lee'nin de açıklamalarına yer verdi. Lee, "Biz kimsenin etkisi veya lobisiyle hareket etmiyoruz. Bu gibi iddialar gerçek dışı" dedi.

Güneş'in sözleri gülünç
İngiltere Milli Takımı'nın eski oyuncusu Alan Ball ise "Teknik direktörlerinin söyledikleri gülünç" şeklinde konuşurken, Türkiye karşısında 8-0'lık galibiyette forma giyen Ray Wilkins da, "Güneş herhalde bizim yıldızlarımızdan korkuyor" ifadesini kullandı. 1966 Dünya Kupası'nda İngiltere'yi şampiyon yapan George Cohen ise "Böyle şeyler söylemek aptallık. Önce onlar güvenliği sağlasınlar" yorumunda bulundu.

Biletler kapışıldı
Şenol Güneş, Fransa'daki Konfederasyon Kupası'na katılacak olan A Milli Takımı dün İstanbul'da topladı. Bugün Fransa'ya gidecek olan Milliler, 19 Haziran'da ABB, 21 Haziran'da Kamerun, 23 Haziran'da da Brezilya ile oynayacak. Bu arada TFF resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Türkiye'ye ayrılan biletlerin büyük kısmının satıldığı bildirildi.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayıncılık ve İletişim A.Ş. - Tüm hakları saklıdır