kapat
15.06.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMÄ°


TÃœRKÄ°YE
DÃœNYA
POLÄ°TÄ°KA
SPOR
MEDYA
SERÄ° Ä°LANLAR
METEO
TRAFÄ°K
ÅžANS&OYUN
ACÄ°L TEL


Giovanni ısrarı

Dış transferde seçici davranan Cimbom'da tüm yollar Giovanni'ye çıkıyor. 29 yaşındaki forveti Terim çok istiyor. Liverpoollu Berger ise gelmiyor

Galatasaray'da Başkan Özhan Canaydın ve 2.Başkan Ali Dürüst, yabancı tercihlerini İspanya'dan yapacaklarını söylüyor ama Avrupa'nın diğer ülkelerinden de boşta kalan yabancılar sıkı takibe alınıyor.

G.Saray, Milanlı Serginho ve İnterli Kallon dışında Giovanni ile ciddi olarak ilgileniyor. 1974 yılında doğan Brezilyalı golcü 1995-96 sezonunda Santos takımında 19 maçta 25 gol atınca İspanya'nın Barcelona takımına transfer oldu. Üç sezon formasını giydiği Katalan ekibinde toplam 18 gole imzasını koydu. 1999-2000 sezonunda Yunanistan'ın Olympiakos takımına gitti.

Çek'ten ret
İlk sezonunda 14 maçta 8, ikinci sezonunda 19 maçta 7, geçen yıl ise 21 maçta 4 gol kaydetti. Bu sezon 22 maçta 10 golle takımının şampiyonluğunda önemli rol oynadı. Giovanni'nin dışında Liverpoollu Patrik Berger de listede.

Bonservisi elinde olan Çek orta saha oyuncusu ile görüşen G.Saray, Berger'i ikna edemedi. 30 yaşındaki futbolcunun Premier Lig'e yeni yükselen Portsmouth ile bu hafta sözleşme imzaladığı ortaya çıktı.

Yaşar YALÇIN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayıncılık ve İletişim A.Ş. - Tüm hakları saklıdır